Esra Erol Eşinden Ayrılıyor! Esra Erol'un Boşanma İddiaları Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Esra Erol Eşinden Ayrılıyor! Esra Erol'un Boşanma İddiaları Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Esra Erol, eşiyle olan ilişkisine son mu verdi? Son dakika ayrılık iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki ATV'de sunuculuk yapan Esra Erol'un evliliği gerçekten de bitti mi? Söz konusu iddialar izleyicileri sarstı. Peki sosyal medyadan nasıl bir açıklama geldi merak ediliyor...

Esra Erol, bir süredir ATV'de yaptığı sunuculuk ile adından söz ettiriyor. Başarılı isim hakkında öyle iddialar ortaya atıldı ki herkes şaşırdı. Söz konusu gelişmelere ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlası gözler önüne seriliyor. Ünlü sunucunun özel hayatına dair yaşandığı söylenen gelişmeler doğru mu?

esraerolaile-750x375-c.jpeg

Esra Erol Eşinden Boşandı mı?

Esra Erol'un eşi Ali Özbir'den boşandığı iddia ediliyor. Başarılı ismin kurduğu yuva bir anda bozuldu mu? İkili neden ayrılmayı tercih etti? Bu sorulardan ziyade ilk önce gerçekten ayrılıp ayrılmadıklarına bakmamız gerekmekte. Sosyal medyada yer alan haberlere göre böyle iddialar olsa dahi henüz kesinleşmiş bir şey yok.

Ayrılmadıkları Ortada!

Öte yandan Esra Erol ve Ali Özbir'in ilişkilerinde bir sorun olmadığı ve devam ettikleri belirtiliyor. Dolayısıyla boşanma iddialarının yanı sıra aralarında sıkıntı olmadığı da bilinmekte. Üstelik ikili zaman zaman sosyal medya hesabından birbirlerini paylaşıyor. Buradan da anlaşılacağı üzere ikilinin arası fazlasıyla iyi. Esra Erol'dan konuya ilişkin bir açıklama gelmez iken, magazin gündemine oturmak istemediği belirtildi.