Esra Erol Canlı Yayında Saldırı Anı  Görüntülerini Yayınladı! Esra Erol'da Yumruklar ve Tekmeler Konuştu..

Esra Erol Canlı Yayında Saldırı Anı Görüntülerini Yayınladı! Esra Erol'da Yumruklar ve Tekmeler Konuştu..

Kızlarının kaybolmasında payı olduğu düşünülen kişi, ailenin saldırısına uğradı. Esra Erol'un canlı yayınında yaşanan bu olay şok etkisi yarattı. Peki ATV'deki programda tam olarak neler yaşandı? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası masaya yatırılıyor. İşte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde...

Esra Erol'da programına ait güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Akgül ailesinin kızlarını aramak için programa başvurduğu biliniyor. Kızlarının kaybolmasında payı olan kişi olduğu tahmin edilen Nebahat gündeme oturdu. Peki Akgül ailesi, kızları Hülya Akgül'ü bulduğunda ne yaptı? İşte son dakika olayları ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Nebahat'e Saldırdılar

Kızları bulununca çok sevinen aile, bir anda Nebahat'e saldırarak tepkilerini ortaya koydu. Şaşkın bakışlar arasında tarafların ayrılması sağlandı. ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol programı, yine reytinglerde üst sıralara çıktı. Bu olaylar yaşanırken sosyal medyada da çok sık konuşuldu.

İzleyiciler Şaşırdı!

Öte yandan izleyiciler olanlar karşısında nasıl tepki vereceğini bilemedi. Sunucu Esra Erol da soğukkanlılıkla hareket etti. Çalışanlar tarafından ayırılan taraflar, kısa süre içerisinde sakinleştirildi. Sosyal medya şu an için bu olayı değerlendiriyor. Müge Anlı ve Esra Erol programlarında kimi zaman canlı yayın esnasında bu tarz krizler yaşanabilmekte. Dolayısıyla güncel gelişmeler yine herkesi merak ettirdi.