Esra Erol Canlı Yayında Patladı! Ailelere Çağrıda Bulundu!

Esra Erol Canlı Yayında Patladı! Ailelere Çağrıda Bulundu!

ATV'de Esra Erol'da şaşırtan gelişmeler gözler önüne serildi. 18 yaşındaki kız ve 40 yaşındaki evli çocuklu adam arasında neler yaşandığı merak edildi. Esra Erol, genç kızı o kadar iyi uyardı ki izleyiciler bile takdir etti. Peki programda tam olarak neler oldu? İşte dikkat çeken gelişmeler...

Esra Erol programında ilginç anlar yaşandı. 40 yaşındaki evli adamı savunan ve onun yanında yer alan 18 yaşındaki genç kız, tepki çekti. Esra Erol, kızın iyiliği için uzunca bir konuşma yaptı. Kendi iyiliğini düşünmesi gerektiğini belirtti. Bu yaşlarda kendi eğitimini ve geleceğine dikkat etmesi konusunda uyardı. Evli ve çocuklu adamı savunması sonrasında gözyaşlarına boğuldu. Esra Erol'un konuşması işe yaradı ve izleyiciler de onu destekledi.

Kız Gözyaşlarına Boğuldu

18 yaşındaki kızın daha sonradan söyledikleri için pişman olduğu görüldü. Kendisini düşünerek hareket eden Esra Erol'u dinledi. Programda yaşanan olaylar an be an kameralara yansıdı. İzleyiciler, Esra Erol'u bir kez daha takdir etti. programda yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Bundan sonraki süreçte nasıl bir hamle yapılacak merakla bekleniyor.

Esra Erol Gündem Oldu!

Genç kızı koruyarak onunla konuşan ve ona destek çıkan Esra Erol, sosyal medyanın gündemine yerleşti. Pek çok kullanıcının övgüyle bahsettiği ünlü sunucu, ATV'deki programını hafta içi her gün sunmaya devam ediyor. Bakalım önümüzdeki hafta programda nasıl bir gelişme yaşanacak?