Esra Erol Canlı Yayında Ağlayarak Kendini Böyle Savundu! Esra Erol'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor..

Esra Erol Canlı Yayında Ağlayarak Kendini Böyle Savundu! Esra Erol'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor..

Esra Erol'un yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Genç kıza canlı yayında bağırmasının ardından kendini savunacak bazı açıklamalarda bulundu. Peki ATV programında sunuculuk yapan ünlü isim neler söyledi? Şaşırtıcı bu açıklamaların hemen ardından gözler Esra Erol'daydı. İşte son dakika gelişmeleri...

Sosyal medyada yayınlanan bazı görüntüler izleyicileri sinirlendirmişti. Esra Erol, 18 yaşındaki genç kızı canlı yayında azarladı. Bu durum tepki çekti ve Esra Erol sosyal medyada lince uğradı. Son gelişmelerle birlikte, ünlü sunucu kendisini ifade etmek için açıklamada bulundu. Konuya dair söyledikleri kendini savunmaya yönelikti. Yaptığında bir yanlış olmadığını düşündürecek şekilde konuştu. Peki ATV programı sunucusu Esra Erol neler söyledi?

Esra Erol Şaşırttı!

Esra Erol'un söylediğine göre programda yaşanan gelişmeler karşısında herhangi bir sorun yoktu. Bununla birlikte ünlü ismin empati kurulması gerektiğini ifade etmesi dikkat çekti. Genç kızın daha önceden böyle bir talepte bulunmamasını da neden olarak gösterdi. Ancak canlı yayında bağırmanın ve kızı rencide etmenin yanlış olduğunu belirten bir söz sarf etmedi.

İzleyiciler Hala Tepkili

Öte yandan Esra Erol'un bu tavrı hala tepki görmeye devam ediyor. Kendisini savunan açıklamalarından sonra da bu süreç devam etti. Şimdi ise ünlü ismin bu konu üzerine daha konuşup konuşmayacağı merak ediliyor. Sosyal medya, bu konuyu bir süre daha gündemde tutmaya devam edecek.