Esra Erol, Alişan ve Buse Varol Ayrılık Haberi Beğendiği Ortaya Çıktı!

Esra Erol, Alişan ve Buse Varol Ayrılık Haberi Beğendiği Ortaya Çıktı!

ATV sunucusu Esra Erol, Alişan ve Buse Varol hakkındaki boşanma haberini beğendi. Sosyal medya paylaşımını beğendikten sonra büyük tepki çekti. Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil'in Esra Erol hakkındaki sözleri ise gündem oldu. İşte Esra Erol'un paylaşımı beğenmesindeki maksadı...

Alişan ve Buse Varol ile ilgili pek çok haber yapılıyor. Gerek internet siteleri ve gerekse sosyal medya hesapları düzenli olarak içerik üretmekte. Son dakika gelişmelerini aktaran bir sayfada Buse Varol Alişan ayrılığına değinildi. Ancak gönderiyi sürpriz bir isim beğendi. O isim ise Esra Erol'du. Magazin gündemine bu kadar ilgili olmasının yanı sıra gönderiyi beğenmesi ise tepki çekti. Kendisinin yeniden sosyal medyada lince uğramasına neden oldu. Söylemezsem Olmaz programına dahi konuk oldu. Peki bu gelişme sonrasında ünlü isimden açıklama geldi mi?

 Seren Serengil Savundu!

Seren Serengil, Esra Erol'un öyle bir isim olmadığını ve gönderiyi yanlışlıkla beğendiğini dile getirdi. Tahmininin bu yönde olduğunu ifade etmesiyle birlikte yaşanan gelişmeler şaşırttı.

Esra Erol Beğeniyi Geri Aldı!

Esra Erol, sayfadaki gönderiyi beğendikten kısa süre sonra beğenisini çekti. Ancak bu gelişme çoktan fark edilmişti. Dolayısıyla Esra Erol, Alişan ve Buse Varol ayrılığına ilişkin yaşananlarla ilişkilendirildi. Bakalım ünlü sunucu kendini bu konu hakkında nasıl izah edecek?