Ali Özbir Eşi Esra Erol'u İfşa Etti! Esra Erol Canlı Yayını Terk Etti!

Ali Özbir Eşi Esra Erol'u İfşa Etti! Esra Erol Canlı Yayını Terk Etti!

Esra Erol'un sosyal medya paylaşımı çok konuşulacak. İkili arasında yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Ali Özbir'in öyle bir videosunu paylaştı ki herkes şaşırdı. Aktif olarak sosyal medya kullanan sunucu, takipçilerinin yüzünü güldürdü. İşte yaptığı köpekli paylaşım ve sonrasında gelen takipçi yorumları...

Esra Erol, gündeme bomba gibi düşecek bir paylaşımda bulundu. ATV'de sunuculuk yapan ünlü isim, zaman zaman çeşitli haberlerle de gündeme gelebiliyor. Üstelik sosyal medyayı aktif halde kullanması nedeniyle dikkatleri üzerine çekmekte. Eşi Ali Özbir'in de yer aldığı paylaşımda köpekleri Pogi de vardı. İkilinin heyecanlı anlarını paylaştı ve altına not düştü.

Eşi Köpeğe Karşıydı!

Öte yandan eşinin köpeğe ilk zamanlarda karşı olduğu ve nefret ettiği gibi bir iddia ortaya atılmıştı. Daha sonradan paylaşılan görüntüde ortaya çıktı ki ikili çok iyi anlaşıyor. Ali Özbir, köpeği oldukça fazla sevmekte. İçindeki hayvanseverin ortaya çıktığını görenler de Esra Erol'a hak verdi!

Eğlenceli Anlar Ortaya Çıktı!

Öte yandan Esra Erol, yaptığı paylaşımda " En büyük aşklar nefretle başlar" diye de bir not düştü. Paylaştığı videoda ikili arasındaki uyum dikkat çekti. Köpekle fazlasıyla iyi anlaştığı görülüyor. Ünlü sunucu, yalnızca ekran karşısında değil aynı zamanda özel hayatı ile de adından söz ettirmekte. Eşiyle birlikte olan görüntülerini de sık sık paylaşmayı ihmal etmiyor. Dolayısıyla yaşanan bu gelişmeler dikkatleri üzerine çekti.