Ünlü İsim Duyurdu! Yeni Akaryakıt Fiyatlarına Yine Zam!  Benzin ve Motorin 15 TL'yi Geçti

Ünlü İsim Duyurdu! Yeni Akaryakıt Fiyatlarına Yine Zam! Benzin ve Motorin 15 TL'yi Geçti

Ünlü sanatçı Demet Akalın, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile akaryakıta zam geleceğini iddia etti. Yaptığı paylaşımla beraber motorin ve benzinin artık 15 TL olacağı tahmin ediliyor. Üstelik akaryakıta daha geçen hafta zam gelmişti. 46 kuruşluk zammın yanı sıra yeni bir fiyat artışı daha yaşandı.

Akaryakıta gelen yeni 46 kuruşluk zamdan sonra bir gelişme daha yaşandı. Demet Akalın'ın sosyal medya paylaşımı bir anda gündem oldu. Çünkü paylaştığı yazıda yeni bir zammın daha yolda olduğu yazıyordu. Motorin ve benzin fiyatlarının artık 15 TL olacağı şimdiden yazılıp çizilmeye başlandı. Peki güncel gelişmelere göre benzine ve motorine yeni zam gelecek mi? Akaryakıtta fiyatlarına göz atıldığında son durum gözler önüne serildi.

Akaryakıt Zam Gelecek mi?

Geçtiğimiz hafta gelen zamla birlikte yeni zammın gelmesi büyük tepkilere yol açabilir. Çünkü araç kullanıcıları üst üste gelen zamlardan şikayetçi. 2022 yılının ilk ayı bitmedi ancak defalarca zam haberi yapıldı. Benzin ve motorinin yanı sıra LPG otogaz fiyatı da artıyor.

Zammı Demet Akalın Paylaştı

Öte yandan Demet Akalın'ın paylaştığı bir yazı herkesi şaşırttı. Çünkü akaryakıta yeni bir zam geleceği yazmakta idi. Benzin ve motorin fiyatlarının 15 TL olacağı iddia edildi. Bu iddialar doğru ise akaryakıt fiyatlarında bizleri ne gibi senaryolar bekliyor göreceğiz. Ünlü sanatçının isyan edercesine paylaştığı bu tweet milyonların dikkatini çekti.