Ünlü İsim Açıkladı! Dolar 30 TL Olacak..

Ünlü İsim Açıkladı! Dolar 30 TL Olacak..

Siyaset dünyasının tanınmış isimlerinden olan Cem Uzan, dolar kurunun 2022 yılında kaç TL olacağını tahmin etti. Yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Çünkü döviz kuru konusundaki açıklamaları oldukça farklıydı. Mevduat korumalı hesaplara rağmen döviz ve dolar fiyatlarıyla ilgili iddialı tahminlerde bulundu.

Bir zamanlar siyaset dünyasının tanınan ismi olan Cem Uzan, yaptığı açıklama ile doların TL karşısında ne kadar olacağına dair tahminlerde bulundu. Eski parti başkanı da olan Cem Uzan'ın ekonomik açıdan Türkiye'nin geldiği son noktayı değerlendirdiği görülüyor. Doların 2022 yılını kaç TL ile kapatacağı konusunda çok fazla tartışma yaşanmakta. Sosyal medyanın da bilinen isimlerinden biri olması nedeniyle Cem Uzan'ın açıklamaları büyük ilgi gördü. Peki ünlü iş adamı Cem Uzan'a göre dolar kaç TL olacak?

2022 Yılı Dolar Tahmini 30 TL!

Cem Uzan'ın dolar tahminine baktığımızda 2022 yılının 30 TL ile kapanacağı düşünülüyor. Hal böyle olunca 25 ile 30 TL arasında kapanacağını söyleyen Uzan'ın bir anda gündeme düştüğü görüldü. Pek çok kişi doların o kadar çıkacağını düşünmese de konu tartışılmaya başlandı. Mevdua korumalı hesap sistemi ile doların 18 TL'den 12 TL'ye kadar düştüğü görülmüştü. Merkez Bankası'nın çeşitli hamleleri sonrasında da dolar fiyatında değişiklik yaşandı. Ancak bu durumun uzun vadeli olmayacağı bazı uzmanlar tarafından ifade ediliyor.

Dolar Yükselecek mi?

Dolar ve Euro gibi döviz kuru fiyatlarındaki son gelişmeler yakından takip edilmekte. Doların 2022 yılı sonuna kadar 20 TL'yi bulacağı ve hatta 30 TL'ye ulaşacağı yönündeki söylemler gerçeği ne kadar yansıtmakta merak edildi.