Ünlü Akaryakıt Firması Benzin, LPG-Otogaz ve Motorin Fiyatlarını İndirdi! İşte Güncel Akaryakıt Fiyat Listesi

Ünlü Akaryakıt Firması Benzin, LPG-Otogaz ve Motorin Fiyatlarını İndirdi! İşte Güncel Akaryakıt Fiyat Listesi

Shell ve İş Bankası'ndan hediye akaryakıt kampanyası duyuruldu. Yaptığınız benzin motorin veya LPG alışverişlerinde 40 TL hediye sizleri bekliyor. Peki akaryakıt kazanmak için gerekli şartlar nelerdir? Shell'de yapılacak alışverişlerle birlikte bedava akaryakıt kazanmak için son tarih de belli oldu.

Shell üzerinden yapılacak akaryakıt alışverişleri için bir kampanya başlatıldı. İş Bankası ile ortak yürütülen bu kampanyada 40 TL'lik akaryakıt kazanabilirsiniz. Peki bu nasıl olacak? Düzenli olarak akaryakıt satın alan araç sahipleri, kampanyayı bir an önce değerlendirmek istiyor. Çeşitli şartlar sunuldu ve pek çok kişi şartlara dair gelişmeleri takip ediyor. 40 TL hediye akaryakıt için yapılması gerekenlerden bahsedeceğiz.

Hediye Akaryakıt Kampanyası

Benzin, motorin veya LPG otogaz satın alımlarında özel bir kampanya sizleri bekliyor. İş Bankası bankamatik veya Maximum özelliğine sahip kredi kartları üzerinden yapacağınız alışverişlerde 40 TL hediye akaryakıt sahibi olacaksınız. Ancak alışverişi Shell'den yapmanız gerekiyor.

Akaryakıt Kampanya Şartları

150 TL ve üzeri 4. akaryakıt alışverişinizde 40 TL hediye Maximum Puan kazanacaksınız. Dilerseniz bunu akaryakıt alışverişi için kullanabilirsiniz. Shell ve İş Bankası'nın anlaşmalı olduğu kampanyaya dair detaylar merak edildi. 7 Mart 2022 tarihine kadar süre olduğu belirtildi. Kredi kartları arasında Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara kartlarının geçerli olduğunu unutmayınız.