TOKİ'den %25 Peşinatlı 120 Ay Vadeli Fırsat! 20 İlde Geçerli Olacak!

TOKİ'den %25 Peşinatlı 120 Ay Vadeli Fırsat! 20 İlde Geçerli Olacak!

TOKİ'nin %25 peşinatlı 120 ay vadeye sahip olan açık artırması büyük ses getirecek. 20 şehirde geçerli olacak satışlara ilişkin bilinmeyenleri açıklıyoruz. Peki ya sunulan şartlar nelerdir? İşte TOKİ'den detaylarıyla birlikte yeni fırsatlar haberimizde yerini aldı.

TOKİ, yüksek vade ve düşük peşinat fırsatı ile vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor. Sunduğu fırsatlarla birlikte pek çok kişinin iş yeri sahip olmasını sağlıyor. Dolayısıyla güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran bu detay büyük ses getirecek. Peki ya %25 peşinatın yanı sıra hangi seçenekler sunulacak?

20 Şehirde 204 İş Yeri!

20 şehirde geçerli olan 204 iş yerinin uygun fırsatlarla satışa sunulacağı belirtiliyor. Kredi fırsatının yanı sıra 120 ay vade ödeme seçeneği de büyük ses getirdi. İş yerine göre değişmekle birlikte %25 ve %50 peşinat seçeneklerinin olacağını belirtelim. 120 ay vade ile açık artırmanın geçerli olacağı vurgulanıyor.

1 Eylül'de Açık Artırma Var!

Öte yandan TOKİ'nin uygun fiyatlı iş yerlerinin 1 Eylül 2022 tarihinden itibare açık artırmaya sunulacağı iletildi. İhtiyacı olanların katılması tavsiye edilmektedir. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. TOKİ, 20 ilde düzenleyeceği açık artırmalara ilişkin bilinmeyenler açıklanacak.