Simit Diye Diye Sonunda Simit'e de Zam Geldi! Simit Ne Kadar Oldu?

Simit Diye Diye Sonunda Simit'e de Zam Geldi! Simit Ne Kadar Oldu?

İstanbul'daki simit fiyatları gözler önüne serildi. Bir simitin fiyatı 5 TL'ye çıktı. Peki ya %25'lik artışla birlikte son durum nedir? Ekmek gibi simit de rekor fiyata satışa sunulacak. İşte güncel fiyatlar ve zammın yapılmasındaki nedenler haberimizde yerini aldı.

Maliyetteki artış nedeniyle ekmeğe gelen zamdan sonra sıra simite de geldi. Peki simit kaç TL oldu? Türkiye'nin çeşitli yerlerinde zam yapıldığında dair haber geçildi. İstanbul'daki son durum ise merak edildi. İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler ortaya çıktı. Simitin fiyatı yüzde kaç arttı? Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Detaylarıyla birlikte simit ve ekmekteki artışa dair bilinmeyenler ortaya çıktı.

Simit 5 TL Oldu!

Simit fiyatı 5 TL'ye yükseldi. Öte yandan %25'lik zamla birlikte ekmek fiyatlarında da artış bekleniyor. Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Ekmek fiyatları, bazı yerlerde 5 TL'den satışa başladı. Maliyet artışı nedeniyle yakında yeni bir zammın yapılıp yapılmayacağı bekleniyor.

Yeni Zamlar Gelebilir!

Un ve buğday maliyetindeki artışla birlikte artık fırınlarda simitin yanı sıra ekmek de zamlı halde satılacak. Üstelik bu zamlara bir yenisi daha eklenebilir. O yüzden devletin çeşitli destekleme çalışmaları sürüyor. Çiftçinin yanı sıra fırıncılara da destek verilmesinin şart olduğu ifade edilmekte.