Sıfır Volkswagen Otomobil 250 Bin TL'ye Düştü! Volkswagen Otomobil Fiyatları Güncellendi..

Sıfır Volkswagen Otomobil 250 Bin TL'ye Düştü! Volkswagen Otomobil Fiyatları Güncellendi..

Sıfır Volkswagen fiyatları açıklandı. 2021 model Yeni Volkswagen Polo'ya dair bazı gelişmeler yaşanmışa benziyor. Güncel fiyat listesi açıklandı. Aralık ayı Volkswagen otomobil fiyatları paylaşılacak. Volkswagen araçlarının özellikleri de çok merak edildi. İşte güncel sonuçlar ve otomobil detayları...

Volkswagen, Aralık ayı itibari ile güncel fiyat listesini paylaşmıştı. 2021 model otomobillerde geçerli olacak fiyatlar dikkat çekmişti. Şimdi ise yeniden bir fiyat düzenlemesine gitti ve önemli değişiklikler yaptı. Özellikle de Yeni Volkswagen Polo için yayınlanan fiyat listesi dikkat çekti. Önemli özelliklerle donatılan bu araca dair merak edilen çok fazla şey bulunuyor. Eğer sizler de otomobil satın almayı düşünüyorsanız Volkswagen'in sahip olduğu detaylara bakmak isteyebilirsiniz. Sıfır otomobil fiyatlarında yaşanan düşüşten sonra gözler Volkswagen otomobillerindeydi.

Yeni Volkswagen Polo Fiyatları

Yeni Polo 1.0 80 PS Manuel Impression

Liste satış fiyatı: 360.000 TL

 

Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS Manuel Life

Liste satış fiyatı: 375.200 TL

Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Life

Liste satış fiyatı: 409.000 TL

 

Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Style

Liste satış fiyatı: 475.700 TL

Fiyatlar Düşecek mi?

Döviz kuru ve vergilendirmeye bağlı gelişmelerle birlikte Volkswagen araçlarının yeniden fiyatlandırılabileceği görülüyor. Sıfır model araçların yanı sıra 2021 ve 2022 model otomobillerin satışına da devam edilecek. Fiyat listesini düzenli olarak kontrol ettiğiniz takdirde en güncel bilgileri öğrenebilirsiniz.