Renault Yeni Tasarım Modelini Nedeniyle SUV Modelinin Satışını Durdurdu! Renault Yeni Tasarım Ne Zaman Piyasaya Çıkacak?

Renault Yeni Tasarım Modelini Nedeniyle SUV Modelinin Satışını Durdurdu! Renault Yeni Tasarım Ne Zaman Piyasaya Çıkacak?

Türkiye’de en çok rağbet gören araba markalarının başında gelen Renault, kimsenin beklemediği bir pazar stratejisine imza atıyor. Marka, ülkemizde çok ilgi gören bir araç modelinin üretimini durdurduğu açıkladı. Renault firmasının bu kararı otomobil piyasasındaki tüm dengeleri alt üst edecek.

Dev markalar, araba piyasasında yeni modellerini yavaş yavaş müşterilerine tanıtmaya başladılar. Sıfır otomobil pazarında adeta bir yarışa girilmiş durumda. Her marka, yeni araç modelleriyle satış hacmini arttırmaya çalışıyor. Renault markası, yaptığı şok açıklamayla ülkemizde radikal bir karara imza attı. Artık o araç modelini bulmak çok zor.

Renault Devrim Niteliğinde Bir Yeniliğe İmza Atıyor!

Türkiye’deki araba üretim firmaları, uçuk fiyatları modellerin yerine ucuz modeller ile satış hacmini arttırmaya çalışıyor. Bunun için az satılan modellerini hem görüntü hem de isim olarak değiştirerek tekrar piyasaya sürüyorlar. Birçok markanın araç modellerinde değişime gittiği pazarda Renault’dan devrim niteliğinde bir karar geldi.

Renault SUV Modelinde Değişiklik Yapıyor!

Otomobil devi Renault, yeni SUV modelinde hem isim hem de görüntü yönünden değişiklik yapma kararı aldı. Firmadan gelen açıklamaya göre yeni araç modelinin ismi ‘’Austral’’ olacak. Ayrıca Renault SUV modellerinin yenilikçi bağlantıya sahip teknolojisi ve sürüş keyfi sunan kompakt özellikleri olacak. 4.51 metre uzunluğunda olacak Austral, 5 kişilik geniş ve konforlu bir araç deneyimi sunacak.