Motorin ve Akaryakıt Fiyatlarına Yine Zam Geldi! Motorin ve Akaryakıt Fiyatları Yine Değişti

Motorin ve Akaryakıt Fiyatlarına Yine Zam Geldi! Motorin ve Akaryakıt Fiyatları Yine Değişti

Akaryakıta gelen zam sonrası motorin fiyatında artış bekleniyor. 19 Ocak Çarşamba günü EPGİS'in açıklama yapması ve motorine zam geleceğini duyurması muhtemel. Peki motorinin litre başı fiyatı kaç TL olacak? Akaryakıttaki son gelişmeler gözler önüne serilecek. Güncel fiyatlar ortaya çıktı...

Motorine gelecek zam ile birlikte rekor düzeyde artış yaşanabilir. Özellikle de Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın Çarşamba günü açıklama yapması bekleniyor. 19 Ocak Çarşamba gününden itibaren güncel akaryakıt fiyatları ortaya çıkacak. Peki motorin kaç TL olacak? Litrelik fiyatı merak ediliyor. Hali hazırda 13,97 TL'den satılmakta olan motorin için döviz kuru zammının geleceği iddia edildi. Ancak bu zamla birlikte fiyat beklentilerin üzerine çıkacak.

Motorine Ne Kadar Zam Geliyor?

Motorin fiyatlarındaki değişimle birlikte fiyatların kaç TL olacağı merak edildi. Özellikle de 13,97 TL'den satılan motorine 52 kuruş gibi bir zam eklenmesi bekleniyor. Hal böyle olunca vatandaşlar çok şaşırdı. Henüz 2022 yılına gireli 20 gün bile olmamışken akaryakıta bu kadar fazla zam gelmesi düşündürdü.

Akaryakıt Zammı 19 Ocak'ta!

EPGİS'in yapacağı duyuru ile resmileşecek olan motorin zammı, yakın zamanda ortaya çıkacak. Şu an için resmiyette herhangi bir bildirim yok. Ancak yeni zamla birlikte gözler akaryakıt fiyatlarında olacak.