Mart Ayına Kadar Geçerli Fatura Yardımı Alabilirsiniz! Tam Olarak 450TL Fatura Yardımı Yapılacak!

Mart Ayına Kadar Geçerli Fatura Yardımı Alabilirsiniz! Tam Olarak 450TL Fatura Yardımı Yapılacak!

QNB Finansbank fatura ödeme sisteminde yeni kampanya yaparak faturaya ek ödeme sağlıyor. Şirketim hesabı olan kişilere yapılan sistemde faturaya ek olanak sağlanıyor. Peki yapılan ödeme sistemi nasıl sağlanıyor. QNB fatura yardımı nasıl sağlanır? Nasıl başvurulur? Ne Zamana kadar verilecek? Detaylar haberimizde paylaşımı sağlandı.

QNB Finansbank yaptığı kampanya da Şirketim hesabım olan kişilere faturalara ek ödeme sağlıyor. Şirketim Günlük hesabına 3 adet otomatik ödeme talimatı sağlayan kişilere her ay 50 TL hesabına para yatırıyor.

Toplamda 450 TL’ye kadar sağlanan ek ödeme fırsatıyla birlikte kişilere olanak tanınıyor.

450 TL Fatura Yardımı Ne Kadar Süre Devam Edecek?

QNB Finansbank fatura yardımı 1 Temmuz da başlatıldı. 31 Mart’a kadar devam edecek kampanyada otomatik ödeme talimatı vererek ek ödemeyi her ay kazanabilirsiniz. Kampanya sürecinde her bir otomatik ödeme talimatı 10 TL kazandırıyor. Her ay toplamda 5 adet otomatik ödeme talimatından faydalanabiliyorsunuz.

Fatura Ödeme Yardımında Dahil Olmayan Ödemeler

Kampanya süresi boyunca para transferi, SGK ve cep telefonu ödemeleri kampanyaya ek teşvik sağlanmayacaktır. Bu teşvikler elektrik, su, doğalgaz faturaları için geçerli olacaktır.

Enpara Otomatik Talimat Nasıl Eklenir?

Enpara hesabına otomatik Talimat eklemek için cep şubesine giriş yaparak Talimatlar bölümüne girin. Yeni talimat ekle seçeneğine tıklayarak eklemek istediğiniz talimatı ekleyebilirsiniz. Her ay günü geldiğinde ödemesi sağlanacaktır. Ay sonu da eklenen talimata göre ek para yatırılacaktır.