Honda Civic Sedan 2022 Fiyat Listesi Yeniden Düzenlendi Tam Liste!

Honda Civic Sedan 2022 Fiyat Listesi Yeniden Düzenlendi Tam Liste!

Honda Civic Sedan satın almak isteyenler için 2022 fiyat listesi ortaya çıktı. Peki otomobil fiyatlarındaki son durum nedir? Yeni zamlarla beraber sıfır otomobil almak isteyenlerin ağzı açık kaldı. Fiyat değişimi yaşayan otomobillerin yanı sıra çok sevilen Honda Civic Sedan otomobil paketleri dikkat çekiyor.

Sıfır otomobil almak isteyenlerin gözdesi haline gelen Honda otomobillerinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Özellikle de 2022 yılı itibariyle otomobil fiyatlarında dikkat çeken olaylar meydana geldi. Çip krizinin etkisiyle beraber çeşitli zamlar ve döviz kuru da eklenince fiyatlar iyice yükseldi. Son olarak geldiğimiz durumda araç fiyatlarının yalnızca son 6 aylık süre içerisinde dahi ciddi içerisinde yükseldiğini görüyoruz. Fiyatlar pandemi ile birlikte iyice yükselmeye başlamıştı. Honda Civic Sedan'ın 2022 yılı güncel fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı. Peki sıfır araç satın almak isteyenler en az ne kadar parayı gözden çıkarmalı?

Faizsiz Kredi Fırsatı Sunuluyor

Honda, faizsiz kredi ile otomobil vermeye devam ediyor. Belirli süre ve kredi sınırı ile verilecek olan bu kredinin detayları Honda'nın çeşitli bayilerinde direkt olarak bilgi şeklinde veriliyor. Ayrıca internet sitesi üzerinden de sıfır otomobiller için verilen krediler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

2022 HONDA CİVİC SEDAN FİYATLARI

2022 model Honda Civic Sedan'ın güncel fiyatlarını öğrenmek isteyenler için hazırladığımız liste yayınlandı.

1.5L VTEC Turbo ECO Otomatik Premium

Tavsiye edilen satış fiyatı: 522.674 TL

 

1.5L VTEC Turbo ECO Otomatik Elegance

Tavsiye edilen satış fiyatı: 572.874 TL

 

1.5L VTEC Turbo ECO Otomatik Executive+

Tavsiye edilen satış fiyatı: 614.775 TL

 

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Elegance

Tavsiye edilen satış fiyatı: 561.774 TL

 

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive+

Tavsiye edilen satış fiyatı: 607.775 TL