Honda Civic 2022 Modelinde İndirim Yaptı! Honda Civic Yeni Otomobili Özellikleri Yayınlandı..

Honda Civic 2022 Modelinde İndirim Yaptı! Honda Civic Yeni Otomobili Özellikleri Yayınlandı..

Honda, yeni model Civic Si'nin fiyatını açıklayacak. Otomobil şimdiden merakla bekleniyor. 2022 model araçla ilgili çok fazla iddia ortaya atılmıştı. Görünüşüyle Honda hayranlarının beğenisini kazanan Civic Si, yeni yılla beraber yollara çıkmaya hazırlanıyor. Peki aracın özellikleri ve fiyatı nedir?

Honda Civic Si, 2022 yılına damgasını vuracak. Yeni model ile karşımıza çıkacak olan bu otomobil, özellikleri ile farkını ortaya koymayı planlıyor. Peki otomobil için düşünülen fiyat nedir? Çeşitli paketlere ve özelliklere göre değişecek olan fiyatlarda dikkat çeken bazı detaylar bulunmakta. Honda, bir sonraki yılda satışına sunmaya başlayacağı yeni model otomobilleri hakkında gelişmeler paylaşacak.

2022 Model Honda Civic Si Özellikleri

Öncelikle sahip olduğu turbo motor nedeniyle tercih edilebilir. 1.5 litrelik turbo motorun şarj desteği ile geleceği biliniyor. 200 beygir güç ile pek çok sürücünün hayalini süslemekte. Geçmiş modeline göre güç olarak dezavantajlı gözükse de aslında tork gücü nedeniyle aksi bir durumun yaşanmadığı belirtildi. Yani 2022 model Honda Civic Si'de herhangi bir güç kaybı bulunmamakta.

Honda Civic Si Fiyatı Ne Kadar?

2022 yılında satışa sunulacak Honda Civic Si için fiyat bilgilendirilmesi yapılmış değil. Ancak yakın zamanda aracın tanıtımıyla beraber fiyatın da en kısa sürede açıklanması muhtemel. Çeşitli kur zamları ve vergiler de göz önünde bulundurulduğunda 2022 model aracın fiyatı hakkında detaylar paylaşılacak.