Ev Hanımlarına 1500 TL'lik Sosyal Yardım Müjdesi! Ev Hanımlarına Destek Ödemesi Şartları

Ev Hanımlarına 1500 TL'lik Sosyal Yardım Müjdesi! Ev Hanımlarına Destek Ödemesi Şartları

Ev hanımlarının alacağı destekle ilgili çeşitli bilgiler paylaştık. 1500 TL'lik ödeme için hangi şartları karşılamanız gerekiyor? Güncel detaylar ve dahası yanıt bulacak. İşte merak edilen gelişmelerle birlikte, başvuru şartları ve nasıl başvuru yapılacağı haberimizde...

Ev hanımları, devletten 1500 TL'lik ödeme alabiliyor. Peki ya hangi şartları karşılamalı? Sizlerle güncel şartları inceleyeceğiz ve merak edilen soruları yanıtlayacağız. Öte yandan çeşitli detaylar da yanıt bulacak. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Nasıl başvuru yapacağınıza ilişkin de bilgi veriyoruz.

1500 TL Ödeme Verilecek

Ev  hanımları, eğer aşağıda yer alan şartları ve aranan kritik şartları karşılamakta ise bu ödemeyi almaya hak kazanacak. Dolayısıyla güncel gelişmelere ilişkin aşağıdaki şartları sizler de inceleyebilirsiniz:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

  • Herhangi bir işte çalışmamak ya da bir yerden geliri olmamak
  • Sosyal bir güvenceye sahip olmamak
  • Hane geliri olarak muhtaçlık sınırının altında yaşamak
  • Çocuk sahibi olmak

Başvurular e-Devlet'ten!

1500 TL ödeme almak istiyorsanız başvuruları e-Devlet üzerinden sağlamalısınız. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasına gitmelisiniz. Sonrasında ise Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti Ön Başvurusu'na tıklayarak başvuru işlemleri için gerekli olan bilgileri doldurarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.