EPGİS Yeni Açıkladı! Benzin, Motorin ve LPG Otogaz Litre Fiyatı Bu Gece Yine Değişti..

EPGİS Yeni Açıkladı! Benzin, Motorin ve LPG Otogaz Litre Fiyatı Bu Gece Yine Değişti..

Akaryakıt fiyat listesi paylaşıldı. EPGİS'in verilerine göre benzin, motorin ve LPG otogazın litresi kaç TL'ye satılıyor? İstanbul, İzmir ve Ankara'da yapılan akaryakıt satışları dikkat çekti. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın duyurduğu zamlarla birlikte akaryakıttaki güncel fiyatlar ortaya çıktı.

EPGİS'in 20 Ocak için geçerli olan akaryakıt zammı kararı sonrasında yeni gelişmeler yaşandı. Benzin, motorin ve LPG otogaz kullanıcılarını etkileyen bu kararla birlikte 46 kuruşluk benzin zammı yapılmıştı. Motorin için de rekor düzeyde bir artış yaşandı. Yılbaşından bu yana gelen zamlar oldukça fazla. Henüz Ocak ayı bitmese de zamların düzenli olarak geldiği görülüyor. Şehir şehir fiyat listesi açıklandı. Peki güncel fiyatlarıyla birlikte benzin, motorin ve LPG otogaz fiyatları ne durumda?

Güncel Akaryakıt Fiyatları

Benzin Litresi Kaç TL?

Benzinin 46 kuruş zam sonrasında çeşitli illerde ne kadara satıldığı merak edildi. Ankara'da 14,12 TL'ye yükselen benzin, İstanbul'da 13,59 TL ve İzmir'de ise 14,13 TL'den araç sahiplerine satılıyor. Ortalama fiyatlar bu şekilde ve EPGİS'in açıklamalarına göre şekilleniyor.

Motorin Litresi Kaç TL?

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası açıklaması sonrasında İstanbul'da 14,27 TL'ye satılan motorin, Ankara'da 14,34 TL'ye satılacak. İzmir'de ise yine 14,34 TL'den satışa sunulacak.

LPG Otogaz Kaç TL?

LPG fiyatlarında da zam gelişmesi yaşanmıştı. Ankara'da 9,09 TL'ye yükselen LPG, İstanbul'da ise 9,05 TL'ye satılıyor. Ayrıca İzmir'de 8,93 TL'ye satışa sunulduğu gelişmesi iletildi.