Bir Paket Sigara 40 TL Oldu! Tiryakiler Sigara Eylemi İçin Ankara ve İstanbul Toplanacak..

Bir Paket Sigara 40 TL Oldu! Tiryakiler Sigara Eylemi İçin Ankara ve İstanbul Toplanacak..

Sigara gelen Mayıs zammı sonrasında güncel fiyatlar ortaya çıktı. Peki sigara kaç TL'den satılıyor? Sigara ile ilgili merak edilenler masaya yatırıldı. Philip Morris'in yaptığı zam sonrasında gözler JTI ve BAT şirketlerine de çevrildi. Parliament, Marlboro ve Chesterfield kaç TL oldu?

Sigara fiyatlarındaki güncel gelişme dikkat çekti. Yeni zamla birlikte sigaralar kaç TL'den satışa sunulacak? En ucuz sigaranın 25 TL'yi geçtiği belirtiliyor. En pahalı sigara ise 40 TL oldu. Dolayısıyla bu artışla beraber güncel fiyatları sizlerle paylaşacağız. Sigaraların bugün itibarıyla zamlandığı belirtiliyor. İstanbul ve Ankara'da şimdiden eylem hazırlıkları başladı. Bu kadar yüksek artışlar nedeniyle kullanıcıların yanı sıra satıcıların da sıkıntı çektiği belirtilmekte. Yüzde kaç oranında zam yapıldığı da öğrenildi. Artık sigara satın almak eskisine göre çok daha zor olacak.

Philip Morris Sigaraları Zamlandı!

Philip Morris sigaralarına gelen zamla birlikte fiyatlar iyice arttı. BAT ve JTI şirketlerinin zam uygulayıp uygulamayacağı ise henüz belli değil. Ancak yakın zamanda bir artış yaşanması muhtemel. Bu yüzden fiyat listesinin yakın zaman sonra güncellenmesi bekleniyor.

23 Mayıs 2022 Sigara Fiyatları

  • Marlboro Roll 50: 40,00 TL
  • Marlboro Edge: 27,00 TL
  • Marlboro Touch: 28,00 TL
  • Marlboro: 29,00 TL
  • Parliament: 29,50 TL
  • L&M: 25,50 TL