Bir Haftada 4 Defa Zam Gelen Akaryakıta Bir Zam Daha Geliyor!

Bir Haftada 4 Defa Zam Gelen Akaryakıta Bir Zam Daha Geliyor!

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıktı. Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum nedir? Dünyada ekonomik krizin başlayıp başlamadığı dahi soruldu. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkacak. İşte merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz.

Akaryakıt fiyatlarındaki gidişat gösteriyor ki pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu benzin ve motorin fiyatlarına ilişkin çeşitli gelişmeler yaşanabilir. Dünya piyasalarında yetkililerin açıklaması gözler önüne serildi. Peki daha yeni motorine 1,39 TL'lik zam gelmişken şimdi neler yaşanacak? Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detaylara değineceğiz. Araç sahipleri kara kara düşünürken bir yandan da akaryakıt fiyatlarında neler yaşanacağı merak ediliyor.

Benzin ve Motorin Arttı mı?

Benzin ve motorine geçtiğimiz günlerde hali hazırda zam gelmişti. Ancak şimdi ise gelinen noktada çeşitli ifadelere yer veriliyor. Sizler de akaryakıt fiyatlarına dair bilgi almak istiyorsanız sizlerle güncel detayları paylaşalım. Güncel fiyat listesi ortaya çıktı. İstanbul, İzmir ve Ankara'daki son durumu aktaracağız.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

Zam sonrası motorinde fiyatlara baktığımızda İstanbul'da ortalama 28 lira 53 kuruş, Ankara'da 28 lira 66 kuruş, İzmir'de ise 28 lira 68 kuruş oldu. Benzin fiyatlarında ise bir değişiklik olmamakla birlikte İstanbul'da 20 lira 60 kuruşa, Ankara'da 20 lira 74 kuruşa, İzmir'de 20 lira 73 kuruşa satılıyor.