Benzine Üste Üste 8.Zam Geliyor! Benzin Pompa Fiyatı Ne Olacak?

Benzine Üste Üste 8.Zam Geliyor! Benzin Pompa Fiyatı Ne Olacak?

Benzine yeni gelecek zam sonrasında çeşitli detaylar paylaşılıyor. Güncel akaryakıt fiyatları hakkında neler bilmekteyiz? İstanbul, İzmir ve Ankara'daki zam sonrası fiyatlar merak konusu haline geldi. İşte akaryakıta yapılması beklenen zammın miktarı...

Benzine yapılması beklenen zamla birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Güncel olarak bizleri nelerin beklediği ise yanıt bulacak. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken bu gelişme ile beraber belirli detayları aktaracağız. Benzindeki güncel fiyat listesini sizlerle paylaşıyoruz. Akaryakıta yapılacak son zam sonrasında araç sahipleri daha pahalıya akaryakıt almak zorunda kalacak.

Benzine 71 Kuruş Zam!

Yapılan son güncelleme ile birlikte benzinde beklenen zam belli oldu. 71 kuruşluk fiyat artışının ortaya çıkacağı vurgulanıyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler ışığında bizleri neler beklemekte sizlerle paylaşacağız. Öte yandan merak edilenler de yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran benzin zammından sonraki süreç içerisinde bizleri başka neler beklemekte?

Güncel Akaryakıt Fiyatları

İSTANBUL'DA BENZİN VE MAZOT FİYATI

Benzin: 20,65 TL

Motorin: 26,37 TL

 

ANKARA'DA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN LİTRE FİYATLARI

Benzin: 20,80 TL

Motorin: 26,50 TL

 

İZMİR'DE AKARYAKIT FİYATLARI NE OLDU?

Benzin: 20,80 TL

Motorin: 26,52 TL