Bakanlıktan 700 TL Sosyal Yardım Ödemesi! Ankara'da İkamet Edenler Dikkat!

Bakanlıktan 700 TL Sosyal Yardım Ödemesi! Ankara'da İkamet Edenler Dikkat!

Ankara'da oturanlar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yapacağı ödemeden yararlanacak. Sosyal yardım ile birlikte 700 TL'lik ödeme sağlanıyor. Peki ya hangi şartları karşılamanız gerekecek? Sizlere iletişim bilgilerini de vereceğiz. Sosyal destek almak için başvuru yapabilirsiniz.

Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan  gelen açıklama ile birlikte sosyal yardıma dair bilgiler verildi. Bu şartları karşılıyorsanız sizler de aylık 700 TL'lik sosyal yardım ödemesi alabilirsiniz. Peki ya hangi şartları karşılamalısınız ve nereden iletişim kurmalısınız? Başvuru sağlamak oldukça önemlidir. Tüm bu detaylarla birlikte merak edilenleri de sizlerle paylaşacağız. İşte detaylarıyla birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım başvurusuna ilişkin detaylar.

 700 TL Sosyal Destek Şartları

Bu noktada pek çok şart bulunduğunu belirtelim. Ancak en kritik şartlardan birini sizlerle paylaşacağız:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı gıda yardımından, 3294 sayılı Kanun kapsamındaki sosyal güvencesi olmayan ihtiyaç sahibi haneler ile sosyal güvencesi olan ancak hane içinde kişi başına düşen geliri net asgari ücretin 1/3’ünden az olan haneler yararlanmaktadır.

Bakanlık İletişim

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na ulaşım sağlamak ve başvuru hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:

Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2177. Sok. No: 10/A Kat: 17-18-19 06510 Çankaya/Ankara

Telefon (Santral): (0312) 705 8000 - (312) 705 8001 (Ana Hat)