Akaryakıta Yeni zam Geldi! Benzin ve Motorin Tarihin En Yüksek Litre Fiyatına Çıktı

Akaryakıta Yeni zam Geldi! Benzin ve Motorin Tarihin En Yüksek Litre Fiyatına Çıktı

Akaryakıt fiyatları kaç TL oldu? Yeni zamla birlikte benzin ve motorin satın almak hayal haline geldi. Öyle ki artık ulaşıma yeni bir zam bile gelebilir. Her gün fiyatların arttığı akaryakıtta bizleri neler bekliyor? Güncel gelişmelerle birlikte 28 Mayıs akaryakıt zammına dair detaylar haberimizde...

Akaryakıt fiyatlarında yeni gelişmeler meydana geliyor. Benzin ve motorin fiyatı iyice yükseldi. LPG'nin de artmasıyla birlikte ulaşım fiyatları cep yakmaya başladı. Yakında ulaşım sektörüne kapsamlı bir zam gelebileceği belirtiliyor. Akaryakıttaki bu durum gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatları ve dahası haberimizde yerini aldı.

Akaryakıt Ne Kadar Zamlandı?

Akaryakıtın yüzde kaç zamlandığı merak konusu haline geldi. Benzine 1,45 ve motorin 1,38 TL'lik zammın hemen ardından yeniden fiyat artışı olduğu öğrenildi. Gündeme bomba gibi düşen bu durum yakından takip ediliyor. Bu geceden itibaren benzin 70 kuruş artarken motorin 97 kuruş arttı. Dolayısıyla ani yükselişle birlikte neler yaşanacağı merak ediliyor.

LPG'de Zamlandı

Öte yandan LPG fiyatlarında da hızlı şekilde yükseliş olduğu görülüyor. Geçtiğimiz günlerde 37 kuruşluk zam ile gündemdeki yerini almıştı. Şimdi ise yeni bir zam gelecek mi göreceğiz. Akaryakıt fiyatlarındaki bu yükseliş İstanbul, İzmir ve Ankara'da ikamet edenlerin akaryakıt ödemelerini de artırıyor.