Akaryakıt Fiyatlarındaki Güncel Durum Belli Oldu! Motorine İndirim Yolda!

Akaryakıt Fiyatlarındaki Güncel Durum Belli Oldu! Motorine İndirim Yolda!

Akaryakıt fiyatlarındaki gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Öyle ki bizi bekleyen detaylar ve çok daha fazlasına değineceğiz. Son zamanlara damgasını vuran benzin ve motorinde bizleri tam olarak neler beklemekte? Motorine gelen indirim dikkat çekti.

Akaryakıt fiyatlarındaki gelişme ile birlikte çeşitli ifadelere yer veriliyor. Benzin ve motorinde bizleri neler beklemekte? Son zamanlara damgasını vuran akaryakıta ilişkin çeşitli detaylar paylaşıldı. Benzin ve motorin kaç TL'den satışa sunuluyor? Akaryakıttaki hareketlilik dikkat çekti. Brent varil petrol fiyatındaki son durum ve dahası ortaya çıkıyor. Güncel gelişmeler ve dahasını paylaşacağız.

Motorin Yine Düştü!

Motorine yapılan indirim dikkat çekti. Artık benzinle birlikte motorinin de daha ucuza satılacağı belirtiliyor. Ancak benzine güncel bir indirim gelmiş değil. Gelinen noktada araç sahipleri bu duruma sevinmekte. Piyasalardaki belirsizlik bir hafta içerisinde hem zam hem indirim kararlarını bir araya getirebiliyor.

İndirim Sonrası Akaryakıt Fiyatları

82 kuruşluk indirimle motorin; Ankara'da 23.21 liraya, İstanbul'da 23.09 liraya, İzmir'de ise 23.27 liraya inmişti. Bu gece uygulanacak 58 kuruşluk yeni indirimle ise motorin; Ankara'da 22.63 liraya, İstanbul'da 22.51 liraya, İzmir'de 22.67 liraya inecek.