Akaryakıt Fiyatlarında Dövizin Etkisi Büyük! Bu Sefer Zam Yerine İndirim Geldi!

Akaryakıt Fiyatlarında Dövizin Etkisi Büyük! Bu Sefer Zam Yerine İndirim Geldi!

Akaryakıta gelen zam sonrasında daha ne kadar fazla artış olacağı soruldu. Benzin ve motorin başta olmak üzere çeşitli detaylara değinildi. Akaryakıt neden sürekli olarak artıyor? İşte 13 Ekim 2022'de güncel fiyat listesi ve dahası haberimizde olacak.

Akaryakıt fiyatlarındaki artışla birlikte çeşitli detaylar gözler önüne serildi. Benzin ve motorine dair neler bilmekteyiz? Merak edilenler başta olmak üzere zamlara ilişkin bilinmeyenlere yer verildi. Güncel olarak bizleri bekleyen detaylar yanıt bulacak. Öyle ki akaryakıt fiyatları son bir ay içerisinde ciddi şekilde arttı. Ondan öncesinde hem brent varil petrol hem de ham petroldeki gelişmeye bağlı olarak bir indirim söz konusuydu. Gelinen noktada motorin fiyatlarının ciddi şekilde yükseldiğini görüyoruz.

Dolar Fiyatının Etkisi Yüksek!

Dolar/TL paritesindeki gelişmelerin de akaryakıtta etkili olduğu görülüyor. Dolayısıyla benzin ve motorine böylesine zam gelmesinin temel nedenleri arasında yer aldığını belirtelim. Tüm bu detaylar ışığında güncel fiyatlar hakkında neler biliyoruz? 13 Ekim 2022 tarihinden itibaren İstanbul, İzmir ve Ankara'daki akaryakıt fiyatları gözler önüne serilecek. İşte merak edilen güncel fiyat listesi ve dahası haberimizde olacak.

Güncel Akaryakıt Fiyatlarında Son Durum!

İstanbul'da Benzin ve Motorin Fiyatları

Benzin: 20,60 TL

Motorin: 26,41 TL

 

Ankara'da Benzin ve Motorin Fiyatları

Benzin: 20,76 TL

Motorin: 26,52 TL

 

İzmir'de Benzin ve Motorin Fiyatları

Benzin: 20,74 TL

Motorin: 26,54 TL