Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Bir Zam Daha Geliyor! EPGİS'ten Zamlarla İlgili Açıklama

Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Bir Zam Daha Geliyor! EPGİS'ten Zamlarla İlgili Açıklama

Brent varil petroldeki artışla beraber gözler yeni zamlara yöneldi. Akaryakıt fiyatları artacak mı? 2022 Ocak ayı itibariyle yeni zam gelir mi merak ediliyor. LPG otogaz, motorin ve benzindeki güncel durum nedir? EPGİS'in konuya dair nasıl bir açıklama yapacağı araştırılıyor.

Son olarak EPGİS'in açıklamış olduğu LPG otogaz zammından sonra yeni bi zammın daha gelebileceği iddia edildi. Brent petrol varilinin 80 dolar üstüne çıkması dikkat çekmişti. Şimdi ise 90 doların da üstüne çıkabileceği konusunda bazı değerlendirmeler yapılıyor. Hal böyle olunca yeni bir zam gelir mi sorusu da ortaya atıldı. LPG, motorin ve benzin fiyatlarında yeni gelişmelerin yaşanması vatandaş tarafından nasıl karşılanacak doğrusu merak konusu haline geldi.

Akaryakıta Zam Gelir mi?

Henüz kesinleşen bir zammın olmadığını belirtelim. Brent petrol varilin fiyat artışı ile karşılaşması durumunda zam ihtimalinden bahsedilebilir. Onun haricinde böyle bir gelişmenin yaşanması şu an için beklenmiyor. Son bir yılda ortalama %100'lük bir artış yaşayan akaryakıt fiyatları, bu nedenle dikkatleri üzerine çekmiş vaziyette. Yeni bir zam daha gelir ise EPGİS bunu akaryakıta nasıl yansıtacak göreceğiz.

Açıklama Bekleniyor

EPGİS'ten yeni bir zam gelmesi durumunda güncel fiyatlara dair açıklama yapması bekleniyor. Eğer zam dalgası yaşanmaz ise fiyatlarda düzeltmeye gidilebileceği de gelen iddialar arasında.