Akaryakıt Fiyatlarına Büyük İndirim Geliliyor! İşte Motorin ve Benzin Güncel Fiyatı..

Akaryakıt Fiyatlarına Büyük İndirim Geliliyor! İşte Motorin ve Benzin Güncel Fiyatı..

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili merak edilenler yanıt buluyor. Son olarak benzin ve motorindeki fiyat listesi gözler önüne serildi. 22 Eylül'de İstanbul, İzmir ve Ankara'daki fiyat listesi gözler önüne serilmiş vaziyette. İşte akaryakıt fiyatlarına ilişkin merak edilenler ve dahası haberimizde...

22 Eylül 2022 tarihli akaryakıt fiyatlarına göz attığımızda çeşitli detaylar ortaya çıkıyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve dahası hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Benzin ve motorine son bir aylık süre içerisinde toplam 3 TL'den fazla indirim geldi. Ancak son 1,5 sene baz alındığında elbette çok ciddi bir artış söz konusu. Haliyle akaryakıttaki bu fiyatların ne zaman düzeleceği de merak ediliyor. Sizler için İstanbul, İzmir ve Ankara'daki güncel fiyat listesini açıklayacağız.

Benzin Fiyatları Düşecek mi?

Son zamanlarda indirimle gündeme gelen benzinin fiyatı tekrardan düşecek mi merak ediliyor. Ham petrol ve brent varil petrol fiyatındaki değişiklikler bir şekilde etki edebilir. Bunun için piyasaların takip edileceğini belirtelim.

Güncel Akaryakıt Fiyatları 22 Eylül 2022

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları

Benzin: 19.24 TL

Motorin (Mazot): 24.88 TL

LPG (Otogaz): 10.73 TL

 

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları

Benzin: 19.36 TL

Motorin (Mazot): 24.97 TL

LPG (Otogaz): 11 TL

 

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları

Benzin: 19.36 TL

Motorin (Mazot): 25.01 TL

LPG (Otogaz): 10.73 TL