Akaryakıt Fiyatlarına Anlık Müdahale Geldi! Fiyatlar Yüzde 5 Düşürüldü!

Akaryakıt Fiyatlarına Anlık Müdahale Geldi! Fiyatlar Yüzde 5 Düşürüldü!

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili merak edilenler yanıt buldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ortaya çıkıyor. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına ilişkin neler biliyoruz? Gündemdeki gelişmeler ve çok daha fazlası şok etkisi yaratacak. İşte 16 Ağustos 2022'de akaryakıttaki son durum...

Akaryakıttaki zam kararı sonrasında pek çok kişi, güncel fiyatları merak etmişti. Özellikle de son birkaç gün içerisinde benzin, motorin ve LPG fiyatlarında yeni bir değişimin olması bekleniyor. Neden ise petrol fiyatlarında gözle görülür bir düşüş yaşanmasından kaynaklanyordu. Ham Petrol fiyatı 90 doların altını test etti. Brent varil petrol fiyatı ise 95 doların altına düştü. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte benzin ile motorin arasında bir indirim dalgası yaşanabilir.

Akaryakıt Fiyatları Düşecek mi?

Akaryakıtta fiyat düşüşü sağlanacak mı merak ediliyor. Dolayısıyla pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve dahası haberimizde olacak. Güncel detaylara bakacak olursak akaryakıt ile ilgili çok fazla ifadeye yer veriliyor. Merak edilenler ve dahası için listeye göz atabilirsiniz.

Güncel Akaryakıt Fiyatları 16 Ağustos 2022

İSTANBUL

Benzin fiyatı: 21,15 TL

Motorin fiyatı: 23,18 TL

 

ANKARA

Benzin fiyatı: 21,28 TL

Motorin fiyatı: 23,27 TL

 

İZMİR

Benzin fiyatı: 21,27 TL

Motorin fiyatı: 23,28 TL