Akaryakıt Fiyatlarına 5 TL Birden İndirim! Benzin, Motorin ve LPG-Otogaz Fiyatı 5 TL Birden İniyor..

Akaryakıt Fiyatlarına 5 TL Birden İndirim! Benzin, Motorin ve LPG-Otogaz Fiyatı 5 TL Birden İniyor..

Akaryakıtla ilgili alınan karar şok etkisi yaratıyor. Çünkü benzin, motorin ve LPG fiyatı bir anda 5'er TL düşecek! Bu haberle birlikte merak edilenler de yanıt buluyor. Peki ya akaryakıtla ilgili neler biliyoruz? Gündeme bomba gibi düşen bu haber sonrasında Meclis'ten geçecek torba yasa konuşuluyor.

Akaryakıt fiyatlarında yapılan indirimle pek çok kişi bayram edecek. Çünkü benzin, motorin ve LPG fiyatları 5 TL birden düşüyor. Peki bu nasıl olacak? Brent varil petrol fiyatı bu seviyede iken nasıl olur da fiyatlar inebilir? İşte merak edilen sorunun yanıtını sizlerle paylaşacağız. Pek çok kişinin yakından merak ettiği akaryakıt fiyatlarına dair merak edilenleri yanıtladık.

Torba Yasa ile Akaryakıt İndirimi!

Meclis'e gelmesi beklenen torba yasa ile akaryakıttaki vergi oranının düşürülmesi bekleniyor. Böylelikle benzin, motorin ve LPG'de 5'er TL'lik indirim söz konusu olacak. Gündemde bomba etkisi yaratan bu haberle birlikte artık ulaşımda da indirim meydana gelebilir.

Meclis'ten Geçecek mi?

Torba yasanın ne zaman Meclis'ten geçeceği bilinmiyor. Ancak 27. dönem Ağrı Milletvekili Abdullah Koç'un bu konuda büyük bir çalışması olduğu bilinmekte. Yakın zamanda detayları sizlerle paylaşacağız. Brent varil petrol fiyatında da düşüş olur ise daha fazla indirim yapılabilir.