Akaryakıt Fiyatları Yine Değişti! Benzin, LPG ve Motorin Güncel Fiyat Listesi..

Akaryakıt Fiyatları Yine Değişti! Benzin, LPG ve Motorin Güncel Fiyat Listesi..

Akaryakıt fiyatlarındaki zamla birlikte fiyatlar iyice yükseldi. Motorin ve benzine düzenli olarak zam geliyor. Son 1 aylık zam tablosu bile dikkatleri üzerine çekti. Peki 2022 yılı güncel akaryakıt fiyatları ne durumda? Benzin ve motorinin litresi kaç TL'den satılıyor? İşte son gelen zamla ilgili detaylar...

Akaryakıta gelen zamlar dikkat çekti. Pek çok kişi benzin ve motorin fiyatlarının son bir aydaki artışını şaşkınlıkla izledi. Geçtiğimiz yıl yarı fiyatından daha da düşüğe satılmakta olan motorin ve benzin için şimdi iki kat bedel ödeniyor. Hal böyle olunca 2022 akaryakıt fiyatları da gözler önüne serildi. 2021'e göre arada büyük fark bulunmakta. Peki benzin ve motorine en son ne kadar zam geldi?

Benzin ve Motorin Zamlandı!

Benzine gelen 46 kuruşluk zamla birlikte artık litresi ortalama 14,12 TL'ye satılıyor. Bu nedenle araç sahiplerinin cebinden daha fazla para çıkacak. Motorine gelen zammın ise 52 kuruş olduğunu gördük. 14,36 TL'lik ortalama litre fiyatı ile satışa sunuluyor. Dolayısıyla hem motorin hem de benzin iyice pahalı hale geldi.

Zamlar Ne Zaman Duracak?

Akaryakıt zamlarına ne zaman ara verilecek merak ediliyor. Çünkü son bir ay içerisinde gelen zamlarla beraber fiyatlar iyice ateş pahası haline geldi. Son olarak fiyat listesi tekrar kontrol edildiğinde ortaya çıkan tablo şaşırttı. Akaryakıta son 6 ayda bile ciddi oranda zam yapıldığı ortaya çıktı.