4A, 4B, 4C ve EYT Emeklilerine 7-8-9 Şubat'ta 1 Maaşlık İkramiye! Başvuru Koşulları ve Detayları Burada

4A, 4B, 4C ve EYT Emeklilerine 7-8-9 Şubat'ta 1 Maaşlık İkramiye! Başvuru Koşulları ve Detayları Burada

Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) bağlı 4A, 4B ve 4C sigortalıları ile EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) emeklilerine güzel bir haber geldi. 7, 8 ve 9 Şubat tarihlerinde, toplamda 17 milyona yakın emekliye 1 maaş ikramiye ödemesi yapılacak. İşte detaylar...

Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) bağlı 4A (SSK), 4B (Bağ-Kur) ve 4C sigortalıları ile Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) emeklileri için müjdeli bir haber geldi. 7, 8 ve 9 Şubat tarihlerinde, yaklaşık 17 milyon emekliye 1 maaş ikramiye ödemesi yapılacak. İşte detaylar...

Emeklilere Yüzde 49.25 Oranında Zam Yapıldı

Ocak 2024'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla emeklilere yüzde 49.25 oranında zam yapıldı. Aynı zamanda en düşük emekli maaşı da 10.000 TL'ye yükseltildi. Bu zam müjdesiyle birlikte emeklilerin maaşlarında ciddi artışlar yaşandı.

Şubat Ayında İkramiye Müjdesi Geldi

Emeklilerin sevinci Şubat ayında da devam ediyor. SSK, Bağ-Kur ve EYT emeklileri için 7, 8 ve 9 Şubat tarihlerinde 1 maaş tutarında ikramiye ödemesi yapılacak. Bu ikramiye ödemesi, emekliler arasında büyük bir memnuniyet ve sevinçle karşılandı.

Bankaların Promosyon ve İkramiye Desteği

Emeklilere sunulan ikramiye ödemeleri, bankalar aracılığıyla gerçekleştirilecek. Emekliler, bu ödemeleri alabilmek için 3 yıllık maaş taşıma taahhüdünde bulunmak zorunda. Bu taahhütleri yerine getiren emeklilere 3 gün içinde ikramiye ödemesi yapılacak.

Yüksek Promosyon Desteği Sunan Bankalar

Şubat ayında emeklilere yüksek promosyon desteği sunan bankalar arasında Türkiye Finans, ING Türkiye ve Akbank öne çıkıyor. Bu bankalar, emeklilere sağladıkları promosyonlarla ve ekstra avantajlarla dikkat çekiyor.

Başvuru İşlemleri Kolaylıkla Yapılıyor

Emeklilerin bu ikramiye ve promosyon ödemelerinden faydalanabilmesi için başvuru işlemleri oldukça kolay. Seçtikleri bankanın dijital bankacılık kanalları veya şubeleri aracılığıyla başvurularını yapabilecekler. Tek şart ise 3 yıllık maaş taşıma taahhüdünde bulunmak.