10.000TL Nakit İhtiyacı Olanlara Müjde! İster Emekli Ol İster Memur İstersen Çalışan Fark Etmez Destek Alabilirsin!

10.000TL Nakit İhtiyacı Olanlara Müjde! İster Emekli Ol İster Memur İstersen Çalışan Fark Etmez Destek Alabilirsin!

Çalışan, emekli ve memur nakit 10 bin TL destek paketinden yararlanma hakkına sahip oluyor. Alınan bilgiler neticesinde nakit para ihtiyacı direkt hesaba geçiyor. İşte haberin tüm detayları...

Yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı birçok vatandaş nakit sıkıntısı çekiyor. Yapılan açıklamalara göre nakit para ihtiyacı ise destekler çerçevesinde devam ediyor. Memur, emekli ve çalışan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren banka kredileri verilmeye başlandı. Vatandaşın gerekli şartları sağlaması halinde banka kişiye nakit avans veriyor.

Nakit avans desteğinden kimler, nasıl yararlanabilir?

Dolar kurunun yükselişe geçmesi ile birlikte faiz oranlarının düşüşe geçtiği bu dönemde vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını kredi ile karşılamaya başladı. Bankalar vatandaşa 10 bin TL nakit avans tutarında kredi imkanı sunuyor. Nakit avans ihtiyacı olan vatandaşlar ise şimdiden bankaların kapısını aşındırmaya başladı. Çünkü düşük faiz oranları ile verilen kredi tutarı birçok vatandaşı etkiledi. Bankalar bireysel ihtiyaçları düşük faiz oranıyla sunmak için birbiriyle yarışıyor. Bankaların nakit avans tutarındaki desteğinden yararlanmak isteyen kişilerin kredi notunun yüksek olması gerekiyor. Kredi notu yüksek olan vatandaşlar nakit avans desteğinden yararlanma hakkına da sahip oluyor.

Düşük faiz ile nakit avans ihtiyacı!

İş Bankası düşük faiz oranı üzerinden 10 bin TL sunuyor. Ayrıca alınan bu kredi 36 ay vade ile ödenebilecek. Bunun dışında aylık ödenecek taksit tutarı ise 387,31 TL olacak.

Finansbank 1.34 faiz oranı üzerinden 10 bin TL tutarına kadar sunuluyor. 36 ay vade ile ödenebilecek olan kredinin taksit tutarı ise 368,06 TL'dir.