Yasak Elma Dizisinde Seti Terk Etme Krizi! Ünlü Oyuncu Diziden Ayrılacak Gibi Duruyor!

Yasak Elma Dizisinde Seti Terk Etme Krizi! Ünlü Oyuncu Diziden Ayrılacak Gibi Duruyor!

Yasak Elma'nın yen bölümünde neler yaşandı? Başrol oyuncusu diziden ayrılmak mı istiyor? Detayları öğrenenler şok olup kalacak. Sevilen yapımda bizleri nelerin beklediğini açıklıyoruz. Dizide ayrılık olursa reytingler bir anda düşebilir.

Yasak Elma dizisinin yeni bölümü yine izleyiciler tarafından beğenildi. Ancak her şey set çekimlerinin perde arkasında yaşandı. İddialara göre ünlü oyuncu seti bir anda terk etti. Daha fazla dizide oynamak istemediği kaydedildi. Peki ya hangi oyuncu ekranlara veda edecek? İşte detaylarıyla birlikte dizide yaşananlar...

Şevval Sam Diziden Ayrılacak mı?

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Şebnem Dönmez ve Nehir Erdoğan'ın oynadığı dizide güzel oyuncunun ekranlara veda edeceği iddia edildi. Şevval Sam, Ender karakterine hayat veriyor. Seti bir anda terk ettiği ve yakında diizden ayrılacağı yönünde iddialarla gündeme geliyor.

Yasak Elma Son Bölümde Neler Oldu?

"Kumru'ya itirafta bulunması için fırsat tanır ama Kumru cesaret edemez. Selim gözünü karartarak Kumru'dan intikam almak için plan yapar. Yıldız ve Ender, Julia'ya karşı birleşmek için kolları sıvarlar ama geçmiş hesaplaşmaları peşlerini bırakmaz."