Yasak Elma Dizisi Son Bölümde Herkesi Güldürdü! Şevval Sam'ın Yorumu İse Şaşırtıcı Oldu!

Yasak Elma Dizisi Son Bölümde Herkesi Güldürdü! Şevval Sam'ın Yorumu İse Şaşırtıcı Oldu!

Yasak Elma Dizisi Son Bölümde Herkesi Güldürdü! Şevval Sam'ın Yorumu İse Şaşırtıcı Oldu!

Fox TV'nin popüler dizisi Yasak Elma, 30 Ocak Pazartesi günü 164. bölümüyle tekrar ekranlarda idi. İzleyenler, iki vazgeçilmez karakter Ender ve Yıldız'ın tekrar bir arada olması nedeniyle ekrandaki anların hep şaşırtıcı ve kahkaha dolu olduğunu fark ettiler.

Bu sezon son kez ekrana gelecek olan Yasak Elma, 6 sezondur yoğun bir ilgiyle izleniyor. Başrol oyuncuları Yıldız ve Ender, herkes tarafından severek izlenen ve fenomen haline gelen iki karakter olarak her bölüm farklı bir keyifle izleniyor. Şevval Sam ve Eda Ece tarafından canlandırılan Yıldız ve Ender karakterleri, sahneleri sosyal medyada konuşulan ve diyalogları uzun süre gündemden düşmeyen fenomen haline gelmiş durumda.

Son bölümde de benzer bir sahne izleyicinin uzun zaman hatırlayacağı ve gülmelere doyulmayan anlar sunulmuştu. Son yayınlanan bölümde, bir süredir diziye dahil olan Julia karakteri nedeniyle Doğan'ı kaybetmekten endişe eden Ender ve Yıldız, yeniden bir ittifak kurdu. Doğan ve Ender'in aniden evlenmesi sonrasında Ender ve Yıldız'ın tekrar düşman haline gelmesi sonrasında, Julia'ya karşı güçlerini birleştirme kararı aldılar. "Düşmanımın düşmanı dostumdur" mantığından hareketle, Yıldız ve Ender arasında yeni bir müttefiklik oluştu.

Çıkarları ortak olan Enden ve Yıldız'ın müttefik olması, izleyicinin en sevdiği durumlar arasındadır. Bir süredir ikilinin aralarının açık olması, dizinin keyfini kaçıran gerilimlere neden oluyordu. Ancak Caner'in "Omuz omuza kaç düşmana karşı savaştınız siz" söylemiyle Yıldız ve Ender'i birleştirdi.