Yargı Dizisinde İpuçları Ortaya Çıktı! Pars'ın Ölümü ve Detayı

Yargı Dizisinde İpuçları Ortaya Çıktı! Pars'ın Ölümü ve Detayı

Savcı Pars'ın ölümüyle sarsılan Yargı dizisi, 58. bölümüyle yine izleyicileri şaşırtmayı başardı. Ilgaz'ın ailesini korumak için başvurduğu Yekta ve Ömer'in rolü, ilerleyen bölümlerde daha da netleşecek. Merakla beklenen yeni bölümde neler yaşanacağı ise şimdiden konuşuluyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, 26 Mart Pazar akşamı ekrana gelen 58. bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Türkiye'de en çok izlenen diziler arasında yer alan Yargı, sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer aldı.

Tahmin Boşa Çıktı!

Her bölümde izleyenleri şaşırtmayı başaran dizi, son bölümde de yine olayların gelişimine dair tahminleri boşa çıkardı. Yargı'yı takip eden izleyiciler, senaristin her bölümde köşeye sıkıştırdığı izleyicileri adeta merak içinde bıraktı.

Başrolünde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi, son bölümde Savcı Pars'ın ölümüyle sarsıldı. Pars, Balkan çetesinin kurbanı oldu ve evinin arka bahçesine gömülü olarak bulundu. Bu olay, Pars'ın çocuğuna hamile olan Derya başta olmak üzere Ilgaz, Ceylin ve Eren ile birlikte herkesi çok üzdü.
 

Anlaşma Yapıldı!

58. bölüm sonunda Ilgaz'ın ailesini Balkan çetesinden korumak için Yekta ile anlaşması ise dikkat çekti. Ancak Yekta gibi bir karakterin işini şansa bırakmayacağı ve Yargı'yı izleyen herkesin bildiği gibi vicdanlı olamayacağı aşikar.

Yekta'nın Ilgaz'a yardım teklifinde bulunması da izleyiciler tarafından dikkatle takip ediliyor. Ömer'in Ilgaz'ın telefonuna dikkatle bakışı ve Yekta ile göz göze gelmesi sonrasında bir şeylerin döndüğü da anlaşılıyor.

Deliller Ortaya Çıktı!

Tarihi eser kaçakçısı Hilmi'nin mallarını kaçırması için göz yumması istenen Ilgaz, suça teşvik ediliyor. Ilgaz'ın telefonunun Ömer tarafından dinlendiği tahminleri yapılıyor ve suçlu olduğuna dair somut deliller var.

Dizinin senaristi Sema Ergenekon, bölüm başında "Fırtınada liman seçilmez!" sloganıyla bir mesaj veriyordu. Ilgaz'ın Yekta'ya inanmak durumunda kalmasına atıfta bulunan bu söz, izleyicileri meraklandırdı.

Yargı dizisi, 58. bölümüyle izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Ilgaz'ın ailesini korumak için başvurduğu Yekta ve Ömer'in rolü, ilerleyen bölümlerde daha da netleşecektir.