Yalı Çapkını Dizisini Bekleyenler Kötü Haber! Dizi Bu Hafta Neden Yok?

Yalı Çapkını Dizisini Bekleyenler Kötü Haber! Dizi Bu Hafta Neden Yok?

Star TV'de ekrana gelen Yalı Çapkını ile ilgili önemli bir gelişme paylaşıldı. Diziyi yakından takip edenler bu yaşananlara inanamıyor. Sevilen yapımın ekranda olmama nedenini duyunca sizler de üzüleceksiniz. Son yaşanan olaylar izleyicilerii de merak ettirdi.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi isimlerin başrolde oynadığı dizi Yalı Çapkını için önemli bir karar alındı. Dizinin bu hafta yayınlanmayacağı öğrenildi. Sebebi ise ksıa süre içerisinde açıklandı. Milyonların yakından takip etmekte olduğu Star TV dizisi, bu hafta neden yok?

Star TV Dizisi Yalı Çapkını Yayınlanmayacak!

Her Cuma yeni bölümü yayınlanan dizi bu hafta ekrana gelmiyor. Sebebi ise deprem yayınlarının yapılacak olması. 10 şehirde yaşanan deprem felaketinden ötürü vatandaşlar zor durumda. Depremzedelere anlık olarak yardım ediliyor ve enkazda kalanların çıkarılması için yoğun çalışmalar sürüyor. Dolayısıyla kamuoyuna bilgi aktarabilmek adına Star TV'de anlık olarak deprem sonrası gelişmeler aktarılacak. Birkaç dizinin bu yüzden bir süreliğine ekrana gelmeyeceği belirtildi.

Yalı Çapkını Son Bölümde Olanlar

"Kazım’ın vurulduğunu ve Ferit’in de onun yanında olduğunu öğrenen ev halkı soluğu hastanede alır. Kazım’ın başına gelenler herkesi derinden etkiler. Seyran ve Ferit’in arasındaki sular biraz durulurken; Pelin’in durumu Seyran’a beklenmedik bir karar aldırır."