O Kız Dizisine Yeni Oyuncu Katılıyor! İzleyiciler Ekran Başına Toplanacak!

O Kız Dizisine Yeni Oyuncu Katılıyor! İzleyiciler Ekran Başına Toplanacak!

Kanal D dizisi O Kız'da yaşananlar gözler önüne seriliyor. Sevilen yapıma yeni bir oyuncu daha katılacak. Üstelik bu oyununun ismi de paylaşıldı. Erkan Petekkaya'nın Kadir karakterine yeni bir rakip mi gelecek?

Erkan Petekkaya (Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare), Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine) gibi isimlerin oynadığı dizide öyle bir karar alındı ki duyunca şok olacaksınız. O Kız dizisine katılan isim belli oldu. Kanal D dizisinde bizleri neler bekliyor? İşte detaylarıyla birlikte O Kız'da yaşanacaklar...

Sinan Albayrak Diziye Katılıyor!

Sinan Albayrak'ın dizide oynayacağı bilgisi iletildi. Başarılı oyuncu artık dizideki yerini almak üzere. Hangi karaktere hayat vereceği ise şimdiden merak konusu haline geldi. Dolayısıyla ünlü ismin Kasaba Doktoru'ndan sonra burada yer alması izleyiciler için de önemli bir durum.

O Kız Son Bölümde Yaşananlar

"Zeynep, babasını Melek’le birlikte görmenin şaşkınlığını yaşarken, Melek durumu idare etmeye çalışır ama Kadir’in yalan söylemeyi becerememesi yüzünden durum hızla sarpa sarar. Hızlı bir şekilde oraya gelen Sitare, durumu kıvrak bir şekilde idare eder. Doruk ve Ozan arasında, görünürde ajanstaki küçülme yüzünden, gerçekte ise Zeynep yüzünden büyük bir gerilim yaşanır. Melek ve Sitare’nin de şahit olduğu bu gerilim sırasında, Doruk Ozan’a gizemli ‘esas sevgilisiyle’ ilgili sert bir imada bulunur ve Sitare ne kadar üstünü kapamaya çalışsa da Melek, Ozan’ın hayatında başka biri olduğu imasını aklının bir köşesine koyar."