Kan Çiçekleri Dizisinin Reytingleri Gittikçe Artıyor! Sosyal Medyanın En Çok İzlenilenlerinden Oldu!

Kan Çiçekleri Dizisinin Reytingleri Gittikçe Artıyor! Sosyal Medyanın En Çok İzlenilenlerinden Oldu!

Kanal 7 dizisi Kan Çiçekleri yeni bölümü rekor oranda izlendi. Sosyal medyada diziye olan ilgi arttı. Kan Çiçekleri başrolünde Barış Baktaş, Yağmur Yüksel, Berkay Çınar, Selinay Taşol, Nalan Örgüt oynuyor. Dizinin konusu nedir?

Kan Çiçekleri, Kanal 7'de yayınlanıyor. Dizideki son gelişmeler dikkatleri üzerine çekmekte. Öyle ki sevilen yapıma baktığımızda gittikçe izleyici kitlesinin arttığını görüyoruz. Sosyal medyadaki varlığını da her geçen gün artırmaktadır. Dolayısıyla diziye ilişkin bu detayla beraber bizleri başka neler bekliyor paylaşalım.

Sosyal Medyada Yükseldi

Dizinin yeni bölümlerine sosyal medyada büyük ilgi var. İzlenme oranları epey arttı ve fragmanları dahi 1 milyon izlenmeyi geçiyor.

Dizinin Konusu Nedir?

Kan Çiçekleri dizisi konusu: "Bir yanda hayalleri, umutları elinden alınan Dilan diğer yandan kan davasını bitirip kardeşini bu döngüden kurtarmak için evlenmek zorunda kalan Baran’ın hikayesi Kan Çiçekleri ile izleyici karşısına çıkacak. Karabey ve Demir aileleri yıllardır süren kan davası yüzünden birçok kayıp verir. Bu iki aile, Mardin’den, İstanbul’a sürüklenirken, Karabeylerin konağına yıllar sonra bekledikleri haber gelir. Kanlıları Seyit bulunmuştur. Fakat Baran kan dökülmesini istemez ve bunu durdurmak için aile büyüklerine rağmen Seyit’in kızı Dilan ile evlilik yolunu seçer. Dilan ise hayallerini bir kenara bırakıp, daha fazla kişinin ölmemesi için bu evliliği kabul eder. Fakat bu evlilik ikisi içinde adeta bir hapishanedir.

Bu zoraki evlilik kan davasını bitirmeye yetecek mi? Ezelden düşman olan Dilan ve Baran yaşananları bir kenara bırakıp birbirlerinin yüzüne bakabilecek mi? İki kalp arasında sert rüzgarlar estiren bu ilişki aşka dönüşecek mi?Kardeşini töreye kurban vermek istemeyen Baran ve tüm hayallerini bir kenara koyup hiç tanımadığı biriyle evlenen Dilan’ın kanla yoğurulan zoraki evlilikleri nelere yol açacak?"