Dokuz Oğuz Dizisi İlk Bölümüyle Büyüledi! Dizide Olumlu Bir Hava Esiyor!

Dokuz Oğuz Dizisi İlk Bölümüyle Büyüledi! Dizide Olumlu Bir Hava Esiyor!

Fox TV Dokuz Oğuz dizisindeki son dakika gelişmeleri izleyicileri heyecanlandırdı. İlk bölümüyle fark yaratan dizide neler oluyor? Fox TV dizisindeki son gelişmeler ve dahası haberimizde olacak. Diziyle ilgili merak edilenler ortaya çıktı.

Fox TV'nin yeni dizisi, son zamanların en çok konuşulan dizilerinden biri olmak üzere. İlk bölümü yayınlanan yapımda bizleri neler bekliyor? İzleyiciler diziyle ilgili olumlu görüşlerini bildirmekte. İşte şimdiden fark yaratan yapımda yaşananlar ve dahası haberimizde...

Dizi Büyük İlgi Gördü!

Kubilay Aka, Deniz Işın, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik'in oynadığı dizi büyük ilgi ile karşılaştı. Sosyal medyada olumlu yorumlar aldı.

Dokuz Oğuz Dizisi İlk Bölüm Özeti

"Albay Tomris Toprak; “Türk Dünyası Acil Müdahale Timi”ni kurmak için titizlikle sürdürdüğü çalışmaların sonuna gelmiş ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin en yetenekli ve cesur subaylarından biri olan Yüzbaşı Batur Karanlık’ı tim komutanı olarak belirlemiştir. Halen bir sınır karakolunda görev yapan Karanlık Yüzbaşı, Oğuz Timi’nin başına geçmeden önce, aylardır peşinde olduğu kırmızı listedeki bir terörist için planladığı operasyona çıkar. Aynı süreçte Tomris Albay da Nahçıvan’da askeri temaslarda bulunmak üzere yoldadır. Ancak Türk Dünyası Acil Müdahale Timi’ni daha kurulma aşamasında boğmaya kararlı şer odakları, bu iki Türk Subayı için çoktan düğmeye basmıştır..."