Dilan Çiçek Reytinglerin Kurbanı Oldu! Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Dilan Çiçek Reytinglerin Kurbanı Oldu! Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Dilan Çiçek Reytinglerin Kurbanı Oldu! Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Ayrıca sezon başında Kusursuz Kiracı dizisinin başrol oyuncusu olan Dilan Çiçek Deniz, farklı bir hikayede yer almasına rağmen dizinin reytinglerinin iyi olmamasının kurbanı oldu. Ek olarak, Fox TV'nin Kusursuz Kiracı dizisine pek adil davranmadığı ve kısa sürede ekrandan çekmeleri için onlara yeterince fırsat vermediği yönünde eleştiriler vardı.

Dilan Çiçek Deniz ise bu başarısız dizi denemesinin ardından Amadeus oyunuyla tiyatro sahnesine çıkarak farklı bir deneyim sürecine girdi. Tiyatroda yeteneğini kanıtlayan ve halen oyunda yer alan Deniz, şiir yazmaya devam ettiğini belirtti.

Oyuncu, gelecekte bu şiir denemeleri hakkında bir kitap yapabileceğini ancak şu anda başka bir fikri olmadığını söyledi.

Yeni bir sponsorluk anlaşmasına da imza atan Dilan Çiçek Deniz, kendisiyle ilgili sürekli aşk mesajları gelirken hayatında kimsenin olmadığını söyledi. Oyuncu, aşkı aramadığını belirterek, "Hayatımda kimse yok, bu kadar iyi yapıyorum."

Ünlü oyuncu, Ozan Açıktan'ın yönettiği, Burak Deniz'in başrol oynadığı Kal filmiyle de çok konuşuldu.

Üçlemenin son filminin Kal filmi olduğunu açıklayan oyuncu, projenin bittiğini ve devam filminin olmayacağını açıkladı.

Sena karakteri ile geniş bir popülarite kazanan oyuncu Çukur dizisinde rol almış ardından Alev Alev adlı televizyon dizisinde rol almıştır. Son olarak rol aldığı Kusursuz Kiracı dizisinde aradığını bulamayan Dilan Çiçek Deniz, dizinin setlerine tekrar katılmayı pek düşünmüyor gibi görünüyor.