Devlerin Aşkı Dizisi Fox TV'de Resmen Başlıyor!

Devlerin Aşkı Dizisi Fox TV'de Resmen Başlıyor!

Yeşilçam'ın efsane filmlerinden Devlerin Aşkı dizi olacak. Bu gelişme sonrasında pek çok kişinin yakından takip edeceği yeni bir dizi geliyor. İşte Fox TV'de yayınlanması beklenen diziye dair merak edilenler ve dahası haberimizde yerini almak üzere. Oyuncu kadrosu kesinleşti mi?

Şu sıralar Yeşilçam film projelerinin dizi haline getirilmesi bir hayli popüler hale geldi. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte çeşitli ifadelere yer veriliyor. Şimdi ise Fox TV'den önemli önemli bir hamle geldi. Kadir İnanır ve Türkan Şoray'ın başrolde oynadığı filme ilişkin çeşitli detaylar paylaşılmıştı. O döneme damgasını vuran filmden yıllar sonra şimdi de dizisinin çekileceği belirtiliyor.

1970'lere DamgasınI Vurmuştu

Gelen haberle birlikte 1970'lerin sevilen filminin dizisi çekileceği belirtildi. Bu gelişme izleyicileri sevindirdi. Dolayısıyla filmin ne zaman dizi haline geleceği merak konusu haline geldi. Güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Sevilen yapım hakkında neler biliyoruz?

Oyuncu Kadrosu Belli Olmadı

Fox TV'de ekrana gelecek Devlerin Aşkı filmine ilişkin herhangi bir detay verilmedi. Oyuncu kadrosunun yakında açıklanması bekleniyor. Dolayısıyla filmle ilgili son gelişmeler haberimizde yerini alacak. Sizlerle güncel detayları paylaşıyor olacağız. Bakalım hangi oyuncularla anlaşma sağlanacak en kısa sürede duyurulacaktır.