Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Bu Yüzden Final Yapacak!

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Bu Yüzden Final Yapacak!

ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın bir anda final yapacağı iddia edildi. Başroldeki oyuncu, ekranlara veda mı edecek? Söz konusu gelişmeler ve dahası haberimizde olacak. Diziyle ilgili merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Oktay Kaynarca ekranlara veda mı ediyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için final iddiaları devam ediyor. Dizinin yeni bölümleriyle birlikte karakter Cezayir'in öleceği düşünülüyor. Oktay Kaynarca, farklı bir yapımda mı oynayacak? İşte diziyle ilgili bilinmeyenler haberimizde yerini aldı.

Oktay Kaynarca Diziden Ayrılabilir

Eğer Oktay Kaynarca, yeni bir tekliften ötürü diziden ayrılmaya karar verir ise Ben Bu Cihana Sığmazam final yapabilir. Dolayısıyla dizinin final yapma ihtimali üzerine çeşitli paylaşımlar yapılmaya devam ediliyor. En kısa sürede detaylar paylaşılacaktır.

Ben Bu Cihana Sığmazam Son Bölüm Özet

Leyla, Cezayir'in tablosunu alarak yaptığı jeste karşılık Cezayir'e özel bir yemek hazırlar. Cezayir bu yemekte Bekir'in ortadan yok oluşuyla ilgili gerçekleri söylemeye hazırlanırken son anda beklenmedik bir mesaj bu konuşmanın seyrini değiştirir.
Leyla, Süheyla'nın rahatsızlık ve tahlil durumu için Firuze'yi aradığında aldığı cevaplar Leyla'nın şüphelerini arttırır.
Jean Luc, Fransa'dan gelen sürpriz misafiriyle yemek yerken Cezayir'in onları ziyaret etmesi bu sürpriz misafiri çok tedirgin eder.
Pakt'ın tehdidi Cezayir'de nasıl bir karşılık bulacak? Cezayir'in Bekir ile ilgili konuşmasının seyrini değiştiren mesaj kimden gelecek? Leyla, Süheyla ile ilgili şüphelerinde haklı çıkacak mı? Jean Luc'un sürpriz misafiri kim ve Cezayir karşısında neden tedirgin olacak?