Alparslan Büyük Selçuklu Sosyal Medyada da Parladı! Dizi Yeni Bölümüyle Fark Yarattı!

Alparslan Büyük Selçuklu Sosyal Medyada da Parladı! Dizi Yeni Bölümüyle Fark Yarattı!

TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun son bölümü reyting rekorları kırıyor. Ancak bu sefer sosyal medyada da daha fazla popüler oldu. Barış Arduç'un başrolde oynadığı dizi yine adından söz ettirdi. İşte son bölümde yaşananlar ve dahası haberimizde...

TRT 1 ekranlarında izlediğimiz Alparslan Büyük Selçuklu, yine başarıları ile göz dolduruyor. Dizide oyuncuların sergilediği performansın yanı sıra sosyal medyada da yüksek reytingle izlendikleri görüldü. İzleyiciler, sevdikleri diziyi heyecanla paylaştılar. Peki son bölümde hangi olaylar gündem oldu?

Sosyal Medyada Çok İzlendi!

Alparslan Büyük Selçuklu, sosyal medyada çok fazla izlendi. Diziyle ilgili bu gelişme ise gözden kaçmadı. Rakiplerini geride bırakarak birincilik elde etti. Peki dizide bizleri hangi detaylar beklemekte? Son zamanlara damgasını vuran yapımla ilgili bilinmeyenleri aktarıyoruz.

Yeni Bölümde Neler Oldu?

Kutalmış’ın aldığı Surmari, Alparslan’ın kılıç hakkıydı. Alparslan bu ilhaka razı gelecek mi, yoksa Kutalmış ile Alparslan arasında yeni bir mücadele mi başlayacak? Ani’ye Bizans imparatoru tarafından gönderilen Leon, Grigor’un hakimiyetinin önüne geçebilecek, imparatorun isteklerini tekfura yaptırabilecek mi? Leon’un gelişiyle Grigor’un Ani ve civar topraklardaki ağırlığı kaybolacak. Grigor buna karşı bir önlem aldı mı? Yınal’ın ölümü üzerine sakladığı hazinenin peşine hem Kutalmış hem Leon düşecek. Alparslan da böyle büyük bir hazinenin rakiplerinin eline geçmemesi için uğraşacak, fakat ummadığı bir ihanetle karşı karşıya gelecek. Grigor’un yanında yer alan Öke’nin bu hazine üzerindeki planları nedir? Başındaki Zeren belasına son veren Seferiye Alparslan ve kendi üzerine oynanan oyunlara karşı erinin yanında sarsılmaz bir dağ gibi durmaya devam edecek. Seferiye, Alparslan’a her daim desteğini sürdümeye devam ediyor.