Ahmet Tatlı'dan Babası İbrahim Tatlıses'e Resmen Savaş Açtı

Ahmet Tatlı'dan Babası İbrahim Tatlıses'e Resmen Savaş Açtı

ibrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses arasında yeni bir gerilim ortaya çıkabilir. Oğlundan gelen paylaşım herkesi şok etti. Öyle bir video paylaştı ki tekrardan sosyal medyanın gündeminde yerini aldı. Kendisiyle ilgili merak edilenler tek tek ortaya çıkıyor.

İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses arasında yaşanan gerilim sosyal medyada çok konuşulmuştu. İkili arasında yaşanan gelişmelerle birlikte çeşitli detaylar ortaya çıktı. Şimdi ise bazı gelişmelere yer veriliyor. Peki ya sevilen yapıma ilişkin neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. İkili arasındaki son dakika detayları büyük öneme sahip.

Ahmet Tatlıses'e Demediğini Bırakmamıştı

İbrahim Tatlıses, daha önce yaptığı açıklamada "Benden ne istiyorlar bilmiyorum. Varımı yoğumu veriyorum, yine kurtulamıyorum. 70 yaşındayım, hala sahneye çıkıyorum. Canıma yetti! Sağlığımla mı uğraşayım, onlarla mı uğraşayım? Bütün evlatlarımdan razıyım, en büyüğü hariç. Bir insana yedi dükkan verirsin, yedisi de batar mı? Akrabanın akrabaya ettiğini akrep bile etmezmiş. Ahmet'in ismini bile anmak istemiyorum. Beyin kanaması geçirdi, hastaneye gitmedim. Bir damla gözyaşı dökmedim, dökmem! Bodrum'dan çıktım geliyorum, bana telefonda bir laf etti." ifadesine yer vermişti.

Babasına Göndermeli Paylaşım!

Öte yandan Ahmet Tatlıses, "yıkılmadık ayaktayız" temalı bir paylaşım yaptı. Dolayısıyla paylaştığı video da büyük ses getirdi. Babasına gönderme yaptığı iddia ediliyor.