Euro 37,16 %0,32
Dolar 34,26 %0,43
Sterlin 44,77 %0,85
Altın 2.983 %1,00

Yürek Çıkmazı Oyuncuları ve Konusu Tam Liste..

TRT 1'in yeni dizilerinden olan Yürek Çıkmazı büyük ilgi gördü. Yakın zaman sonra yayın hayatına başlayacak dizide bizleri neler bekliyor? Dizinin güncel oyuncu kadrosu ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran dizinin oyuncularıyla birlikte konusu da merak edildi.

maxresdefault.
Google News

TRT 1'in yeni dizisi olan Yürek Çıkmazı'na dair neler biliyoruz sizlerle paylaşacağız. Öte yandan merak edilen sorular tek tek yanıt bulacak. Peki ya sevilen yapımdaki son durum nedir? Sizlerle güncel bilgileri paylaşırken bir yandan da bilinmeyenlere yer vereceğiz. Öte yandan dizideki son durumu açıklıyoruz.

Yürek Çıkmazı Oyuncuları!

Dizide kimlerin oynayacağı merak ediliyor. Bu noktada izleyiciler tam oyuncu kadrosuna ulaşmak istemekte. Sizlere vereceğimiz bilgi ile çeşitli detaylar yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran dizide bizleri nelerin beklediğini açıklayacağız. Öte yandan güncel gelişmeler de yanıt buluyor. Önemli oyuncuların başrolde yer aldığı belirtildi. Bu noktada bizleri nelerin bekleyeceği tek tek açıklandı.

Ayça Bingöl

Alp Navruz

İrem Helvacıoğlu

Cemal Toktaş

Rozet Hubeş,

Özlem Ulukan

Timur Ölkebaş

Mesut Akusta

Eylül Ersöz

Bihter Dinçel

Erhan Alpay

Güler Ökten

Alp Akar

Aydan Şener

Dilara Aksüyek

<