Yasak Elma'da Bir Dönem Sona Erdi! Yasak Elma Senaryosu Yeniden Yazılacak

Yasak Elma'da Bir Dönem Sona Erdi! Yasak Elma Senaryosu Yeniden Yazılacak

Yasak Elma dizisi Fox TV'de yeni sezonuna başlamıştı. Dizide yaşananlar hikayenin değiştiğini gösteriyor. Artık yıllardır ekranda olan bir düzen daha değişecek. Yasak Elma dizisindeki şok gelişmeler izleyicileri de şaşırtacak. Peki dizide ne gibi olaylar yaşanması bekleniyor? İşte Çağatay, Kumru ve Yıldız arasındaki olaylar...

Yasak Elma dizisinde yeni bir dönem başlayacak. Yeni sezonun oldukça ilginç anlara sahne olduğunu gördünüz. Yaşanan bu gelişmeler izleyicileri ilk başta rahatsız etse de reytingleri de artırdı. Şimdi ise Çağatay, Kumru ve Yıldız üçlüsü arasında yeni bir savaş başlayacak. Ender'in Yıldız'a olan desteği sürecek. Artık Yıldız ile Çağatay'ın evliliğinin bitmesi bekleniyor. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra aldatma skandalı daha ne kadar çok konuşulacak merak edilmekte.

Çağatay Yıldız Aşkı Bitti!

Çağatay ve Yıldız'ın bir süredir evli olduğu belirtiliyor. Ancak ikili arasında Çağatay'ın bir türlü sadakatli olamaması dikkat çekmekte. İzleyiciler de Berk Oktay'ın hayat verdiği karaktere tepki gösteriyor. Ancak gelinen noktada herhangi bir değişiklik olmadığını söylemeliyiz. İşte tam da bu nedenle Yasak Elma'da büyük bir değişim bizleri bekliyor. Fox TV dizisinde alınan bu karar izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Yasak Elma Senaryosu Değişiyor

Yasak Elma'nın yeni sezondaki senaryosu geçmiş sezonlara göre biraz daha farklı olarak. Dizideki hikayenin değiştiğini sezondaki ilk bölümlerden de anlayabiliriz. Ancak daha yolun başında olduğumuzdan ötürü tam anlamıyla göremiyoruz. Yeni bölümlerde büyük radikal değişiklikler olacak.