Yasak Elma Dizisinin Yeni Sezonunda Neler Olacağı Ortaya Çıktı! Kadrodan Bir İsim Daha Eksildi

Yasak Elma Dizisinin Yeni Sezonunda Neler Olacağı Ortaya Çıktı! Kadrodan Bir İsim Daha Eksildi

Fox TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında bulunan Yasak Elma, yeni sezon hazırlığına çoktan başladı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin çekimlerinin başlamasının dışında oyuncu kadrosunda da değişikliklerin olacağı biliniyor. İşte detaylar...

Milyonlarca hayrana ve ünlü isimleri bir araya getiren bir projenin adı Yasak Elma. İlk 4 sezonu yayınlanan ve her dönem farklı bir hikâye kurgusu ile çıkartılan ve yoluna devam eden Yasak Elma dizisi beşinci sezon için hazırlık yapıyor. Başrolünde Eda Ece, Şevval Sam ikilisinin yer aldığı Yasak Elma dizisinde Nesrin Cavadzade’nin anlaşamama nedeniyle ayrılması büyük bir tepki çekmişti.

Şahika karakterinin artık olmayacağı Yasak Elma dizisinin ne kadar dikkat çekeceği sorgulanırken, dizinin senaristleri yeni sezon için çok farklı bir hikayeler üzerinde çalışıyor. Dizide hikâyenin farklılaşması ve yeni aile katılmasına yönelik kulisten bilgi geliyor. Yasak Elma dizisinden ayrılanların yerine yenileri eklenmeye çalışılıyor. Bunlardan biri de Biran Damla Yılmaz’ın da yeni sezonda yer alacak.

Diziye bir oyuncu daha veda ediyor

Diziye bir oyuncu daha veda ediyor. Dizide ayrılan isimlerden biride Nesrin Cavadzade dizide olmayacağı ortaya çıkarken bazı isimler başında yer alıyor. Diziye veda eden isimlerden birisi Hasan Ali karakterini canlandıran Erdal Özyağcılar oldu. Barıç Kılıç'ın canlandırdığı Kaya olarak izlediğimiz karakter de diziye veda eden isimler arasına girdi.

Ayrılanların yani sıra hikâyede önemli bir yeri bulunan Şafak Pekdemir’in de yeni sezonda olmayacağına yönelik kulisten bilgiler geliyor. Diğer bir ayrılık ise Feride karakterine hayat veren Gülanay Kalkan’dan geldi. Diziye 4 sezon katılan Kalkan, Berk Oktay karakterinin annesi olarak yer almıştı.

Şimdi Gülünay Kalkan’ın da hikâyede yer almayacağı iddiaları da var. Henüz diziye Biran Damla Yılmaz dışında yeni katılan yok. Eylül ayında ekip bir araya gelecek. 5. sezon için çekimleri başlayacak.