Yasak Elma Dizisinin Fragmanı Olay Oldu! Kafalar Karışacak!

Yasak Elma Dizisinin Fragmanı Olay Oldu! Kafalar Karışacak!

Yasak Elma dizisi senaryo değişimine giderek. Seyirciyi ekran başına kilitlemeye reyting sıralamasını vermemeye kararlı. Son yayınlanan fragman seyircilerin kafalarını çok karıştıracağa benziyor.

Karakterlerinin halleriyle dikkat çekmeyi başaran dizi, izlenme rekorları kırarak diğer rakiplerini de elemeye devam ediyor. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Yasak Elma’da bu bölümde olacakları göz kırpmadan izleyeceksiniz! Oyuncuların bir anda diziden çıkması herkesi korkutmaya başladı!

Yeni Bölümde Heyecan Seyircileri Bekliyor!

Dizinin 85. Bölümünde Halit Argun isimli karakterin başarılı bir şekilde performansını yansıtırken birden diziden ayrılması gündem olmuştu. Ardından ise beş oyuncunun da ayrılması çok şaşırtmıştı. Hikayesinde büyük değişime giden dizi, yapım ekibinin değişmesiyle de büyük sorunlar yaşadı. Sürekli olarak daha fazla izlenmeye çalışmasıyla reyting sıralamasında birinci sıraya oturan Yasak Elma, yeni gelişmelerle heyecanı ikiye katlayacak gibi duruyor.

Yıldız’a Neler Oluyor?

İçeriğini değiştirerek gelecek olan yeni bölümde beş yıl sonrasına gidiliyor! Aniden çıkan bir yangına kurban olan Çağatay ve Yıldız ikilisi çok zor durumlarda kalıyorlar. Bu durum karşısında Çağatay kendini zar zor kurtulsa bile Yıldız kurtulamıyor. Komada kalarak hayatına dur demek mecburiyetinde kalan karakter beş sene komada kalıyor. Uyandığında yaşayacağı gerçekler ve yüzüne söylenecek olan açıklamalar şimdiden merak ettirmekte. Cansu karakteri zor olsa bile Çağatay’ı elde edebilecek gibi duruyor! Yeni bölümü merakla bekleyen seyirciyse fragmana olan tepkisiyle tekrardan ilgi çekmeyi başardı.