Yasak Elma Dizisinin Başrol Oyuncusu Eda Ece'nin Başına Neler Geldi! Aldatıldığını Öğrendi!

Yasak Elma Dizisinin Başrol Oyuncusu Eda Ece'nin Başına Neler Geldi! Aldatıldığını Öğrendi!

Yasak Elma dizisi son sürat devam ediyor. Bir birinden farklı sahnelerle izleyicileri ekran başında tutmaya devam ediyor. Fakat bu sefer Eda Ece sevenlerini ağlattı. Eda Ece'nin başına neler geldi?

FOX TV’de izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Yasak Elma dizisi en son 115. Bölümü ile Pazartesi akşamı ekranlara geldi. Başarılı dizi yine reyting sıralamasında birinci sıraya yerleşti. İşte haberin tüm detayları…

Yasak Elma dizisinin yayınlanan son bölümü herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Eda Ece’nin hayat verdiği Yıldız karakteri aldatıldığını öğrenince göz yaşlarına hâkim olamadı. Bunun ardından dizi severler, Yıldız’ın yeni sezonda ne yapacağını şimdiden merak ediyor. İzleyiciyi olay örgüsü ile sıkmayan Yasak Elma dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile kemik izleyici kitlesine sahip oldu.

Aldatıldığını öğrenen Yıldız şimdi ne yapacak?

Yasak Elma dizisinde senaristler, aldatma sahnesi üzerinden yoğun ilgi toplayarak izleyicileri ekran başına kilitledi. Bunun ardından birçok defa aldatılan Yıldız’ın şimdi ne yapacağı merak söz konusu oldu. Dizi başladığından bu yana sempatik tavırları ile izleyiciyi güldürmeyi başaran Yıldız bu defa göz yaşlarına hakim olamadı. Dizi severler ise Yıldız karakterinin o anlarına dair paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Eda Ece ise hakkında yapılan paylaşımları kendi hesabına taşıdı.

Yasak Elma dizisinde entrikalar üst üste geldi

Aldatıldığını öğrenen Yıldız, intikam planları için adım atma kararı alır. Eda Ece’nin başarılı performansı ise izleyiciler tarafından tam not aldı. Ayrıca Yetenekli oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinde bazı sahneleri doğaçlama oynayarak dikkatleri de üzerine çekmeyi kısa sürede başardı. Beşinci sezonda da izleyici karşısına çıkan Eda Ece, doğaçlama stratejiyi devam ettiriyor. Yasak Elma dizisi her hafta pazartesi günü Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam edecek.